reklama
K
Katerinka80
Gość
Dziewczyny mam różowy śluz,niewiem co robić .Po wizycie w toalecie pojawił się nagle.Czy to groźne.Niewiem co robic
Musisz obserwować. Na razie się połóż i nie przemęczaj się.Dziewczyny mam różowy śluz,niewiem co robić .Po wizycie w toalecie pojawił się nagle.Czy to groźne.Niewiem co robic
Chyba że masz krew RH-. Wtedy lepiej jedź do lekarza, nawet jak nic groźnego, to lepiej spytać, czy nie potrzebna Ci immonoglobulinaMusisz obserwować. Na razie się połóż i nie przemęczaj się.
milena1706
Fanka BB :)
Miałam to samo , narzekałam że z ciążą jest chyba coś nie tak a od wczoraj nic nie mogę zjeść bo mnie mdli, wszystko mi się odbija i wszystko mi śmierdziPisałam, że nie mam mdłości, no cóż, już mam i apetyt, jak coś zjem, to jest odrobinę lepiej i wkurza mnie i mdli zapach fajek, fuuu.
Majaga
Po swoim doświadczeniu, pewnie pojechałabym na IP sprawdzić....Dziewczyny mam różowy śluz,niewiem co robić .Po wizycie w toalecie pojawił się nagle.Czy to groźne.Niewiem co robic
Wiatraki
mnie właśnie przestaje mdlic, jak zjem a, że nie podjadam, to od posiłku, do posiłku czekam, kiedy mogę coś zjeśćMiałam to samo , narzekałam że z ciążą jest chyba coś nie tak a od wczoraj nic nie mogę zjeść bo mnie mdli, wszystko mi się odbija i wszystko mi śmierdzi
Majaga
@Katerinka80 jak tam?
U
użytkownik 181
Gość
Oo to trzymam kciuki [emoji4] i czekam na info.@Ann_81 tak mi przykro Kochana... Trzymaj się[emoji8]
Ja mam jutro wizytę na 11.. I już się boje a zarazem nie mogę się doczekać.
Mnie drugi dzień bólu brzucha nie mija. Jestem nim trochę zmęczona bo oczywiście boli jak na okres, trochę klucia w różnych miejscach czułam i bol plecow.
Cały weekend przelezalam, jutro aż boję się iść do pracy jeśli bol znowu będzie.
Pojęcia nie mam czy czekać czy zgłosić się do lekarza.
reklama
K
Katerinka80
Gość
Jestem już w szpitalu-i brak zarodkaPo swoim doświadczeniu, pewnie pojechałabym na IP sprawdzić....