reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Ile będziecie miały tygodni na usg prenatalnym? Ja mam dwa terminy. 12+0 i 12+5, myślę na który bezpieczniej. Wiadomo, że wolałabym szybciej.

No wiec właśnie. A zostałam potraktowana tak, jakby mi już w nic życiu nie przysługiwało.
Niech spada. Jedna osoba nie może wpłynąć na Twoje samopoczucie, ale nie dziwię się, że jesteś uprzedzona. Ja sama jestem uprzedzona mimo, że nigdy na NFZ u ginekologa nie byłam, ale czytam i słyszę, co za dziady tam siedzą i dzięki temu, nie oczekuję zbyt wiele.

Dziewczyny poleccie jakis fajny thriller/horror do obejrzenia, najlepiej na netflixie, ale niekoniecznie.

IMG_0783.JPG

Swietny serial!! Horror psychologiczny.

Podziwiam, ja się tak denerwuje, że teraz głównie national geographic, travel i komedie [emoji1]
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiu :D

Zobacz załącznik 1019947
Swietny serial!! Horror psychologiczny.
Dzieki :) Widzialam, tez bardzo mi sie podobal :) chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.

Z mojej strony moge polecic After Life z 2009. Malo znany i nie ma tam jakiejs super gry aktorskiej czy porywajacych scen, ale sam temat bardzo mi sie podobal i do dzisiaj zadaje sobie pytanie czy glowna bohaterka zyla czy nie:

reklama
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiu :D

Dzieki :) Widzialam, tez bardzo mi sie podobal :) chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.

Z mojej strony moge polecic After Life z 2009. Malo znany i nie ma tam jakiejs super gry aktorskiej czy porywajacych scen, ale sam temat bardzo mi sie podobal i do dzisiaj zadaje sobie pytanie czy glowna bohaterka zyla czy nie:

A to jestes jak moj maz :D On tez psioczyl na zakonczenie. Ciezko teraz o dobry horror, Ja wole te stare. To musze zobaczyc, bo tez bym obejrzala cos strasznego. Wbrew pozorom to mnie odstresowuje :D

Do góry