reklama
Ładne zdjęcie i widać pęcherzyk żółtkowy. ZazdroszczęTo jest mogę zdjęcie z 6t1d. Dopiero teraz robiąc zdjęcie zauważyłam, ze nie mam CRL .... Zobacz załącznik 1018572
Majaga
Fanka BB :)
Dobra, panikuje, w opisie badania mam napisane: ... jeden żywy zarodek CRL 2mmTo jest mogę zdjęcie z 6t1d. Dopiero teraz robiąc zdjęcie zauważyłam, ze nie mam CRL .... Zobacz załącznik 1018572
Majaga
Bądź dobrej myśli, za jakiś czas też będziesz miała podobne ![emoji8]Ładne zdjęcie i widać pęcherzyk żółtkowy. Zazdroszczę
Wiatraki
ja mam to samo, kup sobie pastę elmexDziewczyny boli mnie dziąsło a jestem w około 7 tyg ciąży, to może być zapalenie spowodowane hormonami??
MtV
Dr Ziolo w Babka Medica. To lekarz z Zelaznej, rodzilam tam pierwsze dziecko i teraz tez bym chciala.Czy mogłabyś zdradzić gdzie i do jakiego lekarza chodzisz?
sisi_1989
Super, dajesz mi nadzieje marzy mi sie, zeby synek mowil biegle po polsku. Na razie ma niecale trzy lata, wiec trudno ocenic jak mu idzie nauka.
Da sie obejrzec z mezem czy to typowo babski serial?
Mysle ze sie da
MtV
Jak dla mnie cała Kalifornia jest fantastyczna! Właśnie pierwszą wycieczką było Monterey, całe Big Sur wzdłuż oceanu i most, przez który przejeżdżają bohaterki - jednym słowem śladami serialu :-) Można tam spotkać przepięknie położone domy. Poza tym - przynajmniej dla mnie - największe wrażenie robią parki narodowe i ich różnorodna przyroda :-)Koniecznie zobacz! 2 sezon jest swietny! Wszystkie aktorki zagraly bardzo dobrze, ale Meryl pozamiatala.
Zazdroszcze Ci pobytu w Monterey.Jak wrazenia? W ogole marzy mi sie zwiedzanie Kaliforni. Na poczatku lipca lecialam do Stanow i mialam miec 30h godzin przesiadki w SF, wiec chociaz troszke bym zobaczyla, ale lot byl opozniony 6 godzin i wrzucili mnie na standby I polecialam bezposrednim lotem do Waszyngtonu, wiec nici z zobaczenia chociaz kawalka Kalifornii.
Marzy mi sie takie miejsce do mieszkania jak Monterey!
reklama
Integral
Błagam nie piszcie tak. Aż mnie ciarki przechodzą. Ja jestem w trzeciej ciąży bez poronień.... I troche mnie to przeraża[emoji55]Jak któraś tu napisała ze trzeba mieć trójkę dzieci, jedno dla mamy, jedno dla taty a jedno dla Boga, ja już jednego Aniołka mam w niebie wiec teraz musi być dobrze