reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Koniecznie zobacz! 2 sezon jest swietny! Wszystkie aktorki zagraly bardzo dobrze, ale Meryl pozamiatala.
Zazdroszcze Ci pobytu w Monterey.Jak wrazenia? W ogole marzy mi sie zwiedzanie Kaliforni. Na poczatku lipca lecialam do Stanow i mialam miec 30h godzin przesiadki w SF, wiec chociaz troszke bym zobaczyla, ale lot byl opozniony 6 godzin i wrzucili mnie na standby I polecialam bezposrednim lotem do Waszyngtonu, wiec nici z zobaczenia chociaz kawalka Kalifornii.
Marzy mi sie takie miejsce do mieszkania jak Monterey!
Jak dla mnie cała Kalifornia jest fantastyczna! Właśnie pierwszą wycieczką było Monterey, całe Big Sur wzdłuż oceanu i most, przez który przejeżdżają bohaterki - jednym słowem śladami serialu :-) Można tam spotkać przepięknie położone domy. Poza tym - przynajmniej dla mnie - największe wrażenie robią parki narodowe i ich różnorodna przyroda :-)

Zdjecie juz nieaktualne, bo z zeszlej srody;) , ale sie pochwale. Wtedy wg OM 9t1d wg usg 8t6d, dzidzia 2,20 cm fhr 170. Przy poprzedniej wizycie 6t3 d wg usg dzidzia miala 0,6 cm I fhr 108.
00df5a3a-43cd-44ea-94b6-8550ccc75200.jpg

reklama
Do góry