reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Dzisiaj miałam sen, że na usg pokazało mi że moja ciąża jest o 3 miesiące starsza.. Jak widać chyba zaczynam przeżywać, że jeszcze trochę i wizyta u położnej. Na szczęście dzisiaj nie ma mdłości.. Jeszcze, mam nadzieję że uda mi się przetrwać ten dzień w pracy.

reklama
Spokojnego dnia życzę wszystkim [emoji846] i rzucam się zaraz w wir pracy choć sily brak, w głowie pustka.. ech.
Urlop dobiegł końca.. jutro do pracy. Dzisiaj zaplanowałam wcześniejsze pójście spać, bo podczas urlopu trochę się rozleniwiłam i ciężko mi jutro będzie wstać. Wymiotuję dalej. Dziś tylko 4x więc mniej niż w ostatnich dniach.. mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze mniej.

Dziewczyny, a powiedzcie mi.. czy woda mineralna u Was też powoduje i przyśpiesza wymioty? bo u mnie tak jest czasem... dlatego nie mogę się za bardzo przemóc żeby ją pić. Dodam, że przed ciążą piłam około 1.5/2 litry dziennie.
Mimo to powinnaś pić wodę bo w ogóle nie będzie czym wymiotować i można się odwodnic. Trzymam kciuki, żebyś w pracy dała radę [emoji110]

Dzisiaj miałam sen, że na usg pokazało mi że moja ciąża jest o 3 miesiące starsza.. Jak widać chyba zaczynam przeżywać, że jeszcze trochę i wizyta u położnej. Na szczęście dzisiaj nie ma mdłości.. Jeszcze, mam nadzieję że uda mi się przetrwać ten dzień w pracy.
Mi się slnilo, ze przełożoną informowałam o ciąży.
Ewidentny znak, ze wracam do pracy, skoro nawet w snach o niej myślę.
Swoją droga w śnie przełożona tez była z brzuchem

Ja też nie wyobrażam sobie dac córki za rok do przedszkola. Ale obecnie cieszę się że mogę spokojnie zjeść śniadanie A córeczka śpi
Mój syn w sumie już 3 rok poszedł do przedszkola, ale ten mnie szczególnie stresuje - nowe przedszkole, nowe dzieci, nowa Pani. Aż jestem ciekawa czy jutro rano nie będzie dramy jak będzie miał iść [emoji85]

Mój syn w sumie już 3 rok poszedł do przedszkola, ale ten mnie szczególnie stresuje - nowe przedszkole, nowe dzieci, nowa Pani. Aż jestem ciekawa czy jutro rano nie będzie dramy jak będzie miał iść [emoji85]
Ja to wcześniej mam bojowe zadanie odpieluchowac ją. A jest tak cwana że onawie że na nocnik robi się siusiu bo mówi ale sciagniesz pampersa to cyrk w domu... darcie, placz, bicie...

Ja to wcześniej mam bojowe zadanie odpieluchowac ją. A jest tak cwana że onawie że na nocnik robi się siusiu bo mówi ale sciagniesz pampersa to cyrk w domu... darcie, placz, bicie...
Oj u nas też był ogromny problem z odpieluchowaniem. Niektórzy mówili, że mam mu dac czas. Że zasygnalizuje jak sam będzie gotowy - u nas to się nie sprawdziło. Gdybym czekała na jego gotowość to by chyba do dziś w pieluszce chodził [emoji16]

reklama
Do góry