reklama
U
użytkownik 181
Gość
To wszystkie takie obolałe jesteśmy
Tak też wczoraj pomyślałam i tego się trzymam... ale uczucie niepokoju ogromne. Ja mam małą wadę serca, wypadanie płatka i dodatkowo potęguje mi to dolegliwości. Bo czasem wstanę i dostaje palpitacji nagle na kilka minut i nagle ustaje. Mierzylam wtedy swój puls z ciekawości ... dołączam zdjęcie. Serce wali jak na maratonie a ciało nie ma absolutnie siły pompowac. Durna przypadłość.A widzisz, wzięło Cie tak nagle jak mnie. Może właśnie zaczęło bić serce, u mnie się tak chyba złożyło, że od tego momentu jestem taka jak flak... [emoji16] Jeszcze wczoraj lekarzowi mówiłam, że do weekendu to miałam tyle energii i się cieszyłam, że nie mam objawów, a potem jak mnie dopadło to masakra, a on się śmiał, że pewnie przez to, że teraz mam dwa serca w sobie [emoji16]
Twój termin ??17 kwiecień
Najeczka
Fanka BB :)
Drugi raz poszłam do toalety i już praktycznie nic nie ma na szczęście. Ale akurat dziś znalazłam moje wypisy z pierwszej ciąży i miałam szpital w 11tc, 13tc, 14tc i 24tc. Obawiam się, że teraz może być podobnie. Chyba nie jestem stworzona do noszenia ciąży
aszcz
Powiem Wam, że ja kiedyś.. miałam straszne bóle miesiączkowe.. i właśnie często jak @UrszulkaB leżałam z termoforem.. moja mama z kolei w zimie często korzystała z niego dla ogrzania stóp [emoji87] i raz.. termofor w łóżku pękł i popatrzył mojemu tacie plecy i kawałek pośladków! Całe szczęście, że nie leżał przodem... Od tamtej pory już nie używam termoforów [emoji2368]Cześć,
Wczoraj jeszcze rano pytałam, która nie ma objawów aby było mi raźniej, po czym popołudnie diametralnie uległo zmianie.
Od ok 17 po zjedzeniu bardzo lekkiego obiadu rozbolal mnie żołądek, (pod zebrami, więc zakładam że żołądek) skrecalam się z bólu leżąc z termoforem. Po ok 2h nieco ustal na tyle że mogłam wstać i mimo bolu żołądka czułam głód. Zjadłam tylko kilka łyżek rosołu aby się nie powtórzyło. Wróciłam spowrotem do łóżka i miałam koszmarne zawroty głowy leżąc. Do tego czułam jak wali mi serce, nie szybko a mocno i przy każdej próbie uśnięcia wybudzal mnie gwałtownie jakiś niepokój. Okropne uczucia. Jestem już zła, nie ukrywam swojego zniecierpliwienia, obawy i strachu. Jutro wizyta i chyba poplaczę się na niej przez to całe napięcie 2tygodniowe i niewiedzę.
Przed chwilą zjadłam dwie kanapki i na nowo zaczyna mnie pobolewać.
więc uważajcie Dziewczyny, szczególnie teraz [emoji182]
Najeczka
Super wieści Maluch rośnie jak na drożdżachCzesc! Jestem po wizycie. Maluch urósł i ma już 14mm, z OM termin wypada na 12.04, z usg na 10.04 :-) Tętno 160. Zapisałam się też na test PAPPA
Ja też modle się o normalną pogodę. Wynajmujemy mieszkanie i absolutnie nie da się go schłodzić, ciągle jest 28-29 stopni, mimo wiatraka i wietrzenia całe noce... Wcześniej chodziłam do pracy, więc w te najgorsze godziny byłam w biurze, a teraz jak jestem na macierzyńskim to mam wrażenie, że się wykończę tutaj. Na sobotę jesteśmy umówieni na oglądanie mieszkania, bo mogę tu zostać maksymalnie do lutego/marca, nie wyobrażam sobie kisić się tutaj z dwójką dzieci, więc musimy coś wreszcie kupić.Mnie upaly wykańczają. Od rana mam zawroty glowy. A jeszcze Miśka od rana tak szaleje, ze ledwo wyrabiam. Wyszlabym z nią na spacer zeby sie wybiegala, ale przez te zawroty troche sie boje.
reklama
Teraz są super termofory z pestkami wiśni w środku, one się nagrzewają i długo trzymają ciepło, ale nie poparzą jak gorąca woda w razie rozerwania materiału.Powiem Wam, że ja kiedyś.. miałam straszne bóle miesiączkowe.. i właśnie często jak @UrszulkaB leżałam z termoforem.. moja mama z kolei w zimie często korzystała z niego dla ogrzania stóp [emoji87] i raz.. termofor w łóżku pękł i popatrzył mojemu tacie plecy i kawałek pośladków! Całe szczęście, że nie leżał przodem... Od tamtej pory już nie używam termoforów [emoji2368]
więc uważajcie Dziewczyny, szczególnie teraz [emoji182]