reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

A dlaczego miałby nie dać?? Taki problem jest u niego z wystawieniem L4?? U mnie nie było problemu na szczęście sam jak usłyszal że pracuje po części też fizycznie to powiedział że L4 wystawi czy che [emoji16]
Nie wiem wiesz, już gdzieś wyżej o tym pisalam.... Chodzę na NFZ. Lekarz dość specyficzny... Podczas wizyty nawet na mnie nie spojrzał nawet głowy nie podniósł zza biurka [emoji1787] aż się boję pytać o te l4 ale zobaczymy... Niby nie był jakiś niemiły i chamski, ale taki specyficzny typ...

reklama
Dzwoniłam do przychodni, nie ma dzisiaj możliwości, aby mnie przyjął endokrynolog ani ginekolog.... Zostaje mi czekać do czwartku, albo samej zwiększyć dawkę... Nie wiem czy mam sama podjąć decyzję, czy czekać... Pocieszam się, ze to dopiero 5t2d a beta ładnie rośnie, a czwartek już pojutrze....
Kochana, szukaj jakiejkolwiek konsultacji... Nie ignoruj i nie działaj na własną rękę...
Hej! Wpadam tutaj sporadczynie wiec ciezko mi wszystko nadrabiac, ale widze, ze niektore z Was kontroluja bete. Ja w tej ciazy nie robilam jej ani razu, zakladam, ze wszystko jest ok. Do tej pory mialam jedno usg potwierdzajace ciaze, a jutro o 9:00 ide na pierwsza wizyte u lekarza, ktory bedzie mnie prowadzil. Prosze o trzymanie kciukow :-) wiem, ze w gabinecie jest usg, ale obawiam sie, ze nie zrobi go jutro, a chetnie zajrzalabym co tam slychac :-)
Aaa - nie robilam jeszcze badan krwi. Zrobie je w czw jak dostane zlecenie od lekarza. 7+4 to nie za pozno?

Czy ktoras z Was jest juz na zwolnieniu lekarskim?
Hej, trzymam kciuki :) daj znać koniecznie po wizycie!
Hej babeczki.
Ja wiem skąd nasze roztargnienie
Wiecie, że w ciąży mózg kobiecy kurczy się o 6 procent:)
Serio!?!? Nie pocieszylas...

Ale ja tak jak i wy - nie mogę się wyslowic, jestem roztargniona, zapominam, normalnie.... Zacofanie jakieś...

I tak jak @Blizniakisanok słodkie za mną chodzi! :) ewentulanoe smażone. Ale słodkie to jest życie.... Kochana, współczuję dietki.... :D mogę jeść podwójnie, za nasze dzidziutki :D

A mdłości dzisiaj mnie zabija chyba.

Dziękuje dziewczyny i przepraszam za panikę [emoji23][emoji85] jeszcze urodzinki 4 dzisiaj córki i taka jakaś rozkojarzona jestem, obliczyłam sobie ze powinnam mieć 30tys a tu 18tys a zapomniałam o tym ze wzrasta wolniej, ale dobra kobiecie w ciąży się wybacza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

Kurdę... Dręczą mnie trochę wyrzuty sumienia. Od początku ciąży borykam się z zapchanym nosem i używam kropli do nosa na literę X. Dziś w necie czytałam, że są niewskazane dla kobiet w ciąży. Od razu odstawiłam. 3ci tydzień już psikam tym w nos a już 8 tydzień ciąży mi leci [emoji55]

Jestem po wizycie. Lekarz cud, spokój ma w głosie! Z dzidzią wszystko w porządku, z usg 6+3, z om 6+6. Termin na 15.04. Ma 6 mm i jest serduszko (128 uderzeń) [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dał mi nawet posłuchać. W życiu nie słyszałam niczego piękniejszego mimo że to trwało ułamki sekund [emoji3590] zwolnienie dostałam, badania zlecił, za 3 tygodnie kolejna wizyta [emoji4]

Ze szczęścia dostałam apetytu i wylądowałam w maku na bułce bez mięsa i frytkach [emoji16]

Jestem po wizycie. Lekarz cud, spokój ma w głosie! Z dzidzią wszystko w porządku, z usg 6+3, z om 6+6. Termin na 15.04. Ma 6 mm i jest serduszko (128 uderzeń) [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dał mi nawet posłuchać. W życiu nie słyszałam niczego piękniejszego mimo że to trwało ułamki sekund [emoji3590] zwolnienie dostałam, badania zlecił, za 3 tygodnie kolejna wizyta [emoji4]

Ze szczęścia dostałam apetytu i wylądowałam w maku na bułce bez mięsa i frytkach [emoji16]
Super informacja!!! Uspokoiłaś mnie też co do ilości uderzeń bo bałam się że serduszko mojego maluszka za wolno bije

reklama
Cudownie Kochana [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] bardzo się cieszę :)

Do góry