AniulekP
Fanka BB :)
No proszę, jaki ten świat mały [emoji16]a który rocznik jesteś? 93tak jak w nicku?? Ja 85 [emoji16]
Tak to blisko siebie jesteśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to blisko siebie jesteśmy
Ale super zdjęcie! Cieszę się, że wszystko w porządku. Który to dokladnie tydzień?To moje bobo. Termin na 26 marca, ale jeszcze was nie opuszczam bo lubie was czytac.
Zobacz załącznik 1014744
Mój brzuch, który wstawiłam wyżej.. to chyba efekt wzdęcia. Sama nie wiem. Jem też bardzo mało, bo cały czas mnie mdli. Dziś i tak wymiotowałam tylko dwa razy. Rano brzuch mam prawie płaski.. a po południu już taki jak na zdjęciu [emoji2368]
Dziewczyny.. a w ogóle, to ile macie wzrostu i z jaką wagą startowałyście przed ciążą?
Ja 169 cm i 64kg.
Ojej jaka chudzinka z Ciebie [emoji2][emoji2][emoji6]
Tak 93 po jednym poronienieniu 2 lata temuNo proszę, jaki ten świat mały [emoji16]a który rocznik jesteś? 93tak jak w nicku?? Ja 85 [emoji16]
Gratulacje! Jak ślicznie widać rączki i nóżki!To moje bobo. Termin na 26 marca, ale jeszcze was nie opuszczam bo lubie was czytac.
Tak 93 po jednym poronienieniu 2 lata temu
. Teraz starałam się pół roku przeszło ostatni miesiąc odpuscilam bo miałam iść na badania hormonalne, jestem otyła schudnąć nie.moge mam tarczyce, mój lekarz wypisal skisrowanie mówi że jak dostanę miesiączke na 5 dzień mam się zgłosić do szpitala niestety nie.zrobiłam tego bo jestem.w ciąży haha . Lekarz jak mnie Zobaczył mówi no ładnie widzisz przestałas myśleć I od razu ciąża. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze!
Ale śliczny bobasek [emoji7][emoji7]super pamiątka[emoji16]To moje bobo. Termin na 26 marca, ale jeszcze was nie opuszczam bo lubie was czytac.
Zobacz załącznik 1014744
Wklesly to miałam 5 lat temu
A to mój brzuchollo Zobacz załącznik 1014703