reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Zbadaj sobie progesteron zanim odstawisz jak będzie w normie to możesz próbować zmniejszać dawkę, generalnie do 12 tyg ten lek dziecku nie szkodzi, co za dziwny lekarz, przecież plamien możesz nie mieć bo uzupełniasz hormon
Właśnie powiedział że u chłopca może powodować wadę cewki moczowej u dziewczynki nic więc że to trochę loteria i że lepiej nie brać jeśli nie trzeba...

reklama
Chwilę mnie nie było i już ile do nadrabiania [emoji16] Spontanicznie poszliśmy do sąsiadów i dopiero wróciliśmy [emoji50] co ciekawe nie jestem zmęczona i tak sobie myślę, że może jak są mdłości to nie ma zmęczenia [emoji23]
Muszę zapamiętać na którym poście zaczęłyśmy się przedstawiać, bo na bank wszystkiego nie ogarnę i będę się cofać [emoji16]

To moje bobo. Termin na 26 marca, ale jeszcze was nie opuszczam bo lubie was czytac.
Zobacz załącznik 1014744
Jakie boskie foto [emoji7] myślałam, że to w późniejszych tygodniach się robi tylko [emoji16] dodatkowo się na tu umawiałaś? Jaki jest koszt usg 3d?
Jutro jak dam radę wyjść rano z domu to muszę wypróbować patent z colą [emoji16]

Zbadaj sobie progesteron, syntetyczny nie podnosi mocno jego poziomu we krwi, ja w poprzedniej ciąży byłam cały czas na progesteronie i urodziłam zdrowego chłopca

My już po usg. Kolejne w niedzielę. 5+2 i takie oto cudaZobacz załącznik 1014791
Faktycznie cuda, super [emoji3526]
Ja mam 24 lata, jestem kierownikiem sklepu. To moja pierwsza wyczekana ciąża, jutro o 8:30 mam pierwsza wizytę (6+0) trzymajcie kciuki! Mam 177 cm wzrostu i zaczynam z wagą 63kg [emoji39]
Trzymamy, trzymamy i na wieści czekamy [emoji4]
Hej dziewczyny, witam sie z Wami. Lekarz jeszcze terminu nie wyznaczył ale wg miesiączki jestem na początku 6tc. Takze chętnie dołączę do Waszego grona [emoji8]
Witaj, to bardzo podobnie do mnie. Widziałaś już pęcherzyki na usg ? Kiedy kolejna wizyta?

Spać nie mogę od godziny. Wstałam do toalety i koniec... natłok myśli, którego nie mogę opanować więc dziś w pracy będę trochę nieprzytomna.
Odliczam dni do czwartku... Mam nadzieję, że zleci szybko.

Ja się od kilku dni budzę w środku nocy z jakimś przerażeniem, a to o wady wrodzone jakies, a to nawet nie z dzieckiem związane problemy - noc w noc kolo 2-3 w nocy się budzę i stresuję z godzinę zanim uda mi się zasnąć. W ciągu dnia mam luz, nie włączają mi się żadne czarne scenariusze, wszystko ok więc chyba kiedyś musi organizm nadrobić zamartwianie się.

reklama
Mój brzuch, który wstawiłam wyżej.. to chyba efekt wzdęcia. Sama nie wiem. Jem też bardzo mało, bo cały czas mnie mdli. Dziś i tak wymiotowałam tylko dwa razy. Rano brzuch mam prawie płaski.. a po południu już taki jak na zdjęciu [emoji2368]

Dziewczyny.. a w ogóle, to ile macie wzrostu i z jaką wagą startowałyście przed ciążą?
Ja 169 cm i 64kg.

180 cm i 73 kg
Wizyta u gin 12.09 tak ten czas wolno leci ze nie moge się doczekać. 12.09 kończę też 30 lat! Wymarzony prezent

Do smarowania używam narazie bio oil
A brzuch potwornie puchnie nie ważne co zjem

Ostatnia edycja:
Do góry