Blizniakisanok
Fanka BB :)
Witajcie Kochane, mało byłam bo miałam Mamę w szpitalu. Już na szczęście w domu. Szczęście w nieszczęściu, że leżała na ginekologii w szpitalu w którym chciałam rodzić więc szpital mam przetestowany i przetartą drogę
Prowadziła ją lekarka która prowadzi mi ciąże )
Poza tym, czuje się chyba za dobrze...raz na sto lat mam mdłości i tyle....
Wszystkie pozostałe objawy jak bóle, senność, problem z termoregulacją i nastroje - mam W poprzedniej ciąży zero mdłości, wymiotowałam kilka razy w 5msc uważam, że teoria z wymiotami niema oparcia w życiu.
Mam na imię Natalia, 02.09 kończę 33lata.
Od niemal 6 lat (w sylwestra rocznica) mam cudownego Meżusia który ma straszną żonę Dwóch Cudownych Chłopców, zupełnie do siebie nie podobnych! Wygląd, charakter i temperament- dwoje różnych nie bliźniaczych ludzi Czekają na rodzeństwo - niema dnia by nie płakali że już chcą
Jeden chce brata, drugi siostrę - byleby zdrowe! Bo jedno to już wiemy
Jestem managerem hotelu i restauracji. Najbardziej lubię organizować wesela Nie wiem jak to będzie w przyszłym sezonie bo mam wesela już od Kwietnia
Wyszkoliłam zmienniczkę, ale mam kiepski charakter i sama wszystko zrobię lepiej )
Prowadziła ją lekarka która prowadzi mi ciąże )
Poza tym, czuje się chyba za dobrze...raz na sto lat mam mdłości i tyle....
Wszystkie pozostałe objawy jak bóle, senność, problem z termoregulacją i nastroje - mam W poprzedniej ciąży zero mdłości, wymiotowałam kilka razy w 5msc uważam, że teoria z wymiotami niema oparcia w życiu.
Mam na imię Natalia, 02.09 kończę 33lata.
Od niemal 6 lat (w sylwestra rocznica) mam cudownego Meżusia który ma straszną żonę Dwóch Cudownych Chłopców, zupełnie do siebie nie podobnych! Wygląd, charakter i temperament- dwoje różnych nie bliźniaczych ludzi Czekają na rodzeństwo - niema dnia by nie płakali że już chcą
Jeden chce brata, drugi siostrę - byleby zdrowe! Bo jedno to już wiemy
Jestem managerem hotelu i restauracji. Najbardziej lubię organizować wesela Nie wiem jak to będzie w przyszłym sezonie bo mam wesela już od Kwietnia
Wyszkoliłam zmienniczkę, ale mam kiepski charakter i sama wszystko zrobię lepiej )