reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Mój brzusio też rano wklesly, a wieczorem też spory [emoji16][emoji16]
Ja startowała z waga 78,6 kg przy wzroście 182 cm[emoji16] a teraz waga pokazuje 80,1 kg.
W poprzedniej ciąży startowałam z waga 86,8 kg przytyłam 18 kg[emoji50]i do porodu 104
[emoji50]Ale szybko spadło i miałam już mniej o 10 kg prawie niż przed ciąża [emoji16]
Super te ważę piękne fasoleczki, tak Wam zazdroszczę.. Mam nadzieję że u mnie bije już serduszko i fasolka rośnie.
A teraz troszkę o mmnie, mam 34 lata (skończę w listopadzie), pracuje w markecie, stanowisko osoby funkcyjnej plus kasjerka. Mam co prawda licencjat ale tak wyszło że praca na miejscu w fajnym zespole więc się skusilam i tak pracuje 3 lata. Mam już Synka Antosia skończył w marcu 4 latka[emoji16]
Mój brzuch, który wstawiłam wyżej.. to chyba efekt wzdęcia. Sama nie wiem. Jem też bardzo mało, bo cały czas mnie mdli. Dziś i tak wymiotowałam tylko dwa razy. Rano brzuch mam prawie płaski.. a po południu już taki jak na zdjęciu [emoji2368]

Dziewczyny.. a w ogóle, to ile macie wzrostu i z jaką wagą startowałyście przed ciążą?
Ja 169 cm i 64kg.

No proszę, jaki ten świat mały [emoji16]a który rocznik jesteś? 93tak jak w nicku?? Ja 85 [emoji16]
Tak 93 po jednym poronienieniu 2 lata temu
. Teraz starałam się pół roku przeszło ostatni miesiąc odpuscilam bo miałam iść na badania hormonalne, jestem otyła schudnąć nie.moge mam tarczyce, mój lekarz wypisal skisrowanie mówi że jak dostanę miesiączke na 5 dzień mam się zgłosić do szpitala niestety nie.zrobiłam tego bo jestem.w ciąży haha . Lekarz jak mnie Zobaczył mówi no ładnie widzisz przestałas myśleć I od razu ciąża. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze!

Ja przed synkiem też poronilam 5 lat temu, i w tym roku w czerwcu również, obie ciążę biochemiczna. Spowodowane to było bakteriami.
No to super że się udało, ale tak jest ze jak odpuszczasz, nie myślisz o tym to bach i jest[emoji16]
Tak 93 po jednym poronienieniu 2 lata temu
. Teraz starałam się pół roku przeszło ostatni miesiąc odpuscilam bo miałam iść na badania hormonalne, jestem otyła schudnąć nie.moge mam tarczyce, mój lekarz wypisal skisrowanie mówi że jak dostanę miesiączke na 5 dzień mam się zgłosić do szpitala niestety nie.zrobiłam tego bo jestem.w ciąży haha . Lekarz jak mnie Zobaczył mówi no ładnie widzisz przestałas myśleć I od razu ciąża. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze!

A to mój bebzolek [emoji7]
Wklesly to miałam 5 lat temu:)
A to mój brzuchollo Zobacz załącznik 1014703
IMG_20190826_203527.jpeg

reklama
Do góry