reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Na zalando lounge jest dzisiaj moda ciążowa- są śliczne sukienki, więc jak ktoś wie, że będzie miał wesele albo inną imprezę w wysokiej ciąży to pewnie znajdzie coś dla siebie.
Dzięki mam wesele, lecę patrzeć [emoji178]
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Powtarzałyście betę trzykrotnie? Robiłam dwa razy, przyrost był ładny, ale ogólnie niski poziom i nie wiem czy jutro iść jeszcze raz na badanie?
Możesz ale nie musisz, ważne ze przyrost jest minimum 66%. Bez stresu
milena1706
Fanka BB :)
Właśnie dlatego będę nerwowo czekała do 16 tc bo już powinno być widoczne czy są nerki czy ich nie ma a urodziłam w 34 tc bo nie miałam odwagi przerwać wcześniej ciążyW badaniach nic nie wyjdzie wcześniej? Co to za wada?
Bedemama!
Moderator
Ja tez pamietam z pierwszego forum, ze wszystkie dziewczyny juz zdazyly urodzic i przejsc na tematy kolek i kupek a ja jeszcze z brzuchem latalam ze 2 tygodnie zobaczymy jutro.Oj, stawiam u Ciebie na marzec, ale okaże się po prenatalnych. Na grupie z pierwszej ciąży też dużo dziewczyn było z terminem na przełom miesięcy i zanim się zaczął docelowy miesiąc to już mieliśmy 16 mam rozpakowanych. Ja urodziłam 18-ego i byłam jedną z ostatnich rodzących.
Nie wiem czy dasz rade sama sobie pomoc. Najlepiej od razu do dentysty periodontologa albo nawet zwyklego, zeby porzadnie zeby wypolerowal. Musisz tez dokladnie myc, mimo ze bedzie bolec przy dziaslach. Co do zelu to nie poradze, ale kiedy mnie kilka lat temu zlapalo zapalenie dziasel to przerzucilam sie na paste parodontax i czuje duza roznice. Powodzenia!Dziewczyny, dopadło mnie zapalenie dziąseł Prawdopodobnie od wysokiego progesteronu. Czy znacie jakiś żel na dziąsła albo jakiś inny sposób, żeby to załagodzić. Wypoczywam na działce, a tu takie nieprzyjemne uczucie
Współczuję bardzo. Jakakolwiek decyzja w takiej sytuacji musiała być niezmiernie trudna.Właśnie dlatego będę nerwowo czekała do 16 tc bo już powinno być widoczne czy są nerki czy ich nie ma a urodziłam w 34 tc bo nie miałam odwagi przerwać wcześniej ciąży
milena1706
A dziewczyny jak wasze humorki ciążowe? Też jesteście takie agresywne a za chwilę spokojne?
Blizniakisanok
Właśnie dlatego będę nerwowo czekała do 16 tc bo już powinno być widoczne czy są nerki czy ich nie ma a urodziłam w 34 tc bo nie miałam odwagi przerwać wcześniej ciąży
Bardzo mi przykro - naprawdę i trzymam kciuki.
reklama
Majaga
Możesz ale nie musisz, ważne ze przyrost jest minimum 66%. Bez stresu
Dziękuję za odpowiedź, trochę wariuję, mam nadzieję, ze po wizycie u lekarza uspokoję się...