nnat.
Fanka BB :)
Według OM 5+1.U mnie Miesiączka powinna być 20. 08.. Dziewczyny to który to w końcu tydzień[emoji85]ostatnia @ miałam 20.07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według OM 5+1.U mnie Miesiączka powinna być 20. 08.. Dziewczyny to który to w końcu tydzień[emoji85]ostatnia @ miałam 20.07
Ty masz jakieś szatańskie wzory do obliczania, ja tego ogarnąć swoim rozumkiem (lub jego brakiem) nie umiem.A wiesz kiedy miałaś owulację? Chyba najlepiej od tego terminu odjąć 2 tygodnie i od wtedy liczyć [emoji6]
Owulacja 3. 08 [emoji6]A wiesz kiedy miałaś owulację? Chyba najlepiej od tego terminu odjąć 2 tygodnie i od wtedy liczyć [emoji6]
A sam szpital jak oceniasz? [emoji6] Bo ja jestem sceptycznie nastawiona, nie słyszałam zbyt dobrych opinii, ale pewnie ile ludzi tyle zdań na dany temat.
Do tego włosy mi jakoś mocniej zaczęły wypadac gdzie mówią że w ciąży się wzmacniają [emoji85]jutro jadę zrobię tarczyce, żelazo i ferrytyne ot tak dla siebie... Nie wiem czy to od stresów, czy od infekcji wirusowej której nie mogłam wyleczyć... Ehhhh boje się że Łysa zostanę.. Wcześniej z tarczycą nie miałam problemów nawet u endo byłam w maju.
Ja mam dwie aplikacje. Też Preglife i Ciąża +. Wszystko wyliczaja, pokazują co dzieje się w danym tygodniu... Całkiem spokoNie używacie kalkulatorów ciazy lub aplikacji ciazowych? Tam wszystko się ładnie oblicza i można kontrolować.
Mam preglife i podoba mi się. Wg niej mam tydzień 6. (5+5)
Nie mam za to żadnych objawów. Jeszcze piersi mnie troszkę bolą ale dużo mniej.
Sutki też przestały boleć. I w ogóle odzyskałam trochę energii, a co dziwne dopóki nie wiedziałam o ciąży to nie miałam ochoty np na piwko a teraz znów mam.
Urszulka ale my mamy wiele że sobą wspólnego [emoji7]patrz to [emoji16]Nie używacie kalkulatorów ciazy lub aplikacji ciazowych? Tam wszystko się ładnie oblicza i można kontrolować.
Mam preglife i podoba mi się. Wg niej mam tydzień 6. (5+5)
Nie mam za to żadnych objawów. Jeszcze piersi mnie troszkę bolą ale dużo mniej.
Sutki też przestały boleć. I w ogóle odzyskałam trochę energii, a co dziwne dopóki nie wiedziałam o ciąży to nie miałam ochoty np na piwko a teraz znów mam.