A przeszło Ci choć trochę?? Najlepsze jest to że mnie to swędzi rano a później przechodzi... Masakra już się zastanawiam czy to może na jakiś płyn uczulenieMnie też swedziawki męczą i mam to samo przepisane od lekarza
reklama
Noooo Naczytalam się o swedziawkach i mnie dopadło hahahahahaha tylko ze mnie swędzi rano a później przechodzi hahahaTo ja o swedziawkach pisałam ja dostalam globulki dowcipne, nie pamiętam nazwy, w każdym razie też bralam krótko wcześniej antybiotyk. Trzecia globulka i już dużo lepiej, zostało 9.
U mnie tez już głównie rano tylko, ale przed wizytą to już niemalże non stop byłoNoooo Naczytalam się o swedziawkach i mnie dopadło hahahahahaha tylko ze mnie swędzi rano a później przechodzi hahaha
Ja juz zwrocilam śniadanie (chleb z masłem), trochę mi ulżyło bo po wczorajszym lepszym samopoczuciu zaczęłam się bać że objawy mijają i jak tu dogodzić kobiecie, tak źle i tak niedobrze.
U mnie wczoraj na wizycie lekarz po poszukiwaniach odnalazł pęcherzyk 6mm mówi ze mały a beta wysoka... Zaśmiał się tylko ze może bliźniaki będą... Tak jak pisałam nie było widać zarodka.. Coś tam w tle mówił że widać zarys ciałka żółtego.. Ja oczywiście już panika w oczach... Do tego te swedziawki.. Masakra 3 dziecko a ja mam wrażenie jakbym była w pierwszej. Chociaż w pierwszej to ja nie myślałam o pustym pęcherzyku i innych problemach [emoji85]
Ruki na mnie z forum przechodzą tylko choroby bo objawów ciążowych oprócz cyckow nie mam żadnych [emoji1787]U mnie tez już głównie rano tylko, ale przed wizytą to już niemalże non stop było
Ja juz zwrocilam śniadanie (chleb z masłem), trochę mi ulżyło bo po wczorajszym lepszym samopoczuciu zaczęłam się bać że objawy mijają [emoji14] i jak tu dogodzić kobiecie, tak źle i tak niedobrze.
nnat.
Fanka BB :)
A u Ciebie to jakoś wczesnie jest jeszcze, prawda?? Nie przejmuj się ♥U mnie wczoraj na wizycie lekarz po poszukiwaniach odnalazł pęcherzyk 6mm mówi ze mały a beta wysoka... Zaśmiał się tylko ze może bliźniaki będą... Tak jak pisałam nie było widać zarodka.. Coś tam w tle mówił że widać zarys ciałka żółtego.. Ja oczywiście już panika w oczach... Do tego te swedziawki.. Masakra 3 dziecko a ja mam wrażenie jakbym była w pierwszej. Chociaż w pierwszej to ja nie myślałam o pustym pęcherzyku i innych problemach [emoji85]
A ja złapałam jakiegoś... smutka.
Wiecie, z szefową przez tel gadałam, powiedziała mi jakąś pierdołę, ze śmiechem, lekko uszczypliwie, ale nie absolutnie że źle, czy żeby dopiec specjalnie. Ale ja sobie już sobie wymyślać zaczęłam... Że jak powiem im o ciąży, to że cos ukrywałam już wcześniej, albo och, no nie wiem sama... Ale jakoś mi się po prostu smutno zrobiło..
Sama chyba nie wiem o co mi chodzi, wiecie?
A sutki mi zaraz chyba eksplodują.
Mimi1987
Fanka BB :)
Ehhhh, mnie tak samo... Ja już się tydzień męczę, dostałam Medivag dopochwowo, który się nie rozpuszcza i na pewno nie pomaga na swędzenie :/ dlatego na własną rękę stosuję clotrimazolum zewnętrznie i mam nadzieję, że w końcu odetchnę, bo na głowę można dostać z tymi dolegliwościami...Mnie też swedziawki męczą i mam to samo przepisane od lekarza
U mnie Miesiączka powinna być 20. 08.. Dziewczyny to który to w końcu tydzień[emoji85]ostatnia @ miałam 20.07A u Ciebie to jakoś wczesnie jest jeszcze, prawda?? Nie przejmuj się [emoji813]
A ja złapałam jakiegoś... smutka.
Wiecie, z szefową przez tel gadałam, powiedziała mi jakąś pierdołę, ze śmiechem, lekko uszczypliwie, ale nie absolutnie że źle, czy żeby dopiec specjalnie. Ale ja sobie już sobie wymyślać zaczęłam... Że jak powiem im o ciąży, to że cos ukrywałam już wcześniej, albo och, no nie wiem sama... Ale jakoś mi się po prostu smutno zrobiło..
Sama chyba nie wiem o co mi chodzi, wiecie?
A sutki mi zaraz chyba eksplodują.
Żebyś wiedziała [emoji29] wkurza to jak nie wiem [emoji20]Ehhhh, mnie tak samo... Ja już się tydzień męczę, dostałam Medivag dopochwowo, który się nie rozpuszcza i na pewno nie pomaga na swędzenie :/ dlatego na własną rękę stosuję clotrimazolum zewnętrznie i mam nadzieję, że w końcu odetchnę, bo na głowę można dostać z tymi dolegliwościami...
reklama
A wiesz kiedy miałaś owulację? Chyba najlepiej od tego terminu odjąć 2 tygodnie i od wtedy liczyć [emoji6]U mnie Miesiączka powinna być 20. 08.. Dziewczyny to który to w końcu tydzień[emoji85]ostatnia @ miałam 20.07