Martusia20
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCiaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia
Super[emoji16]serdecznie gratuluję i witamy u Nas [emoji16]Witam dziewczyny. Po ok 8 latach (tak latach dobrze czytacie) mogę dołączyć tu do Was sama nie wiem jak to się stało bo już sobie odpuściłam pogodzilam się że nie będę mieć dzieci a tu suprise.
Paola który tydzień u Ciebie?? Ja dziewczyny byłam na wizycie i z mies wychodzi 4 tydz. 4dni na usg sam pęcherzyk. Doktor mówi ze to normalne w tym tygodniu i za 3 tyg mam przyjść a ja już czarne myśliNo i jeszcze zdjęcie, mam nadzieję, że się dopatrzycie tego mojego malutkiego kropka [emoji3059]Zobacz załącznik 1013467
Witam dziewczyny. Po ok 8 latach (tak latach dobrze czytacie) mogę dołączyć tu do Was sama nie wiem jak to się stało bo już sobie odpuściłam pogodzilam się że nie będę mieć dzieci a tu suprise.
Tak, termin który liczyłam minus różnica między moim cyklem, a 28 dniami. Minus jeden dzień [emoji16] ale to zobaczę jeszcze u drugiego lekarza jak wyliczy i wtedy porównam.@paola425 czyli co tak jak liczyłas, coś odwjmowalas tak Ci wyszło?? Jak to liczyłas??
Och cycki taaaaaaak...... Mi się rozchodzą ubrania zapinane na guziki hahaha
No właśnie tego zabrakło... Rzetelnej informacji z jej strony. Ale nie będę rozpamiętywać, razem z prysznicem splukałam z siebie cały dzisiejszy ciężki dzień. A teraz leżę i wpatruję się w moje 2,5 mm szczęścia [emoji3059] dzięki za namiar na tą Panią doktor, póki co czekam na info od jednego lekarza z Poznania co mi koleżanka poleciła, czy przyjmie mnie na początku tygodnia, on pracuje na Lutyckiej, a ja się zastanawiam nad porodem tam lub na polnej, a dobrze byłoby mieć lekarza ze szpitala. Ale zapamiętam w razie gdyby kolejny mi nie podpasował albo byłyby problemy z tą torbielą [emoji6]Wiesz co, ja byłam na wizycie 5t+3d i nie było widać jeszcze zarodka, lekarka powiedziała, że wszelkie badania zleci mi na kolejnej wizycie - za 2 tygodnie, jak będzie widać więcej...
Ale faktycznie mało wylewna ta Twoja pani doktor... mogła Ci coś więcej powiedzieć, po to się idzie do lekarza żeby rozwiał wszelkie wątpliwości i odpowiedział na wszystkie pytania, a nie zbywał pacjentkę, która po wizycie ma większy mętlik w głowie niż przed Współczuję...
Ja 9 września idę na wizytę do dr Szarszewskiej w Swarzędzu do Diagnosis. Babka ma świetne opinie w necie. Z tego co widzę na wizytówce przyjmuje też w szpitalu na Szamarzewskiego w Poznaniu na Oddziale Ginekologii Onkologicznej. Może ona lepiej by się zajęła Twoją ciążą i lepiej doradziłaby z torbielą...
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Gratulacje! [emoji7]Witam dziewczyny. Po ok 8 latach (tak latach dobrze czytacie) mogę dołączyć tu do Was sama nie wiem jak to się stało bo już sobie odpuściłam pogodzilam się że nie będę mieć dzieci a tu suprise.
Gratulacje!!! U mnie podobna przerwa będzie poród mniej więcej miesiąc po ósmych urodzinach córki.Witam dziewczyny. Po ok 8 latach (tak latach dobrze czytacie) mogę dołączyć tu do Was sama nie wiem jak to się stało bo już sobie odpuściłam pogodzilam się że nie będę mieć dzieci a tu suprise.
Dzięki, ja sama nie mogę w to uwierzyć caky czas na test patrzę ale betę też robiłam pierwszą i druga i ładnie wzrosła, oby tak dalejDla mnie 2 lata były wiecznością a co dopiero 8!! GRATULUJE [emoji182] Opowiedz coś więcej o sobie :-)
U mnie 5+5 z tego co dziś wyliczyła [emoji6] spokojnie jak pójdziesz po tych trzech tygodniach to już będzie i zarodek i serduszko zobaczysz [emoji6]Paola który tydzień u Ciebie?? Ja dziewczyny byłam na wizycie i z mies wychodzi 4 tydz. 4dni na usg sam pęcherzyk. Doktor mówi ze to normalne w tym tygodniu i za 3 tyg mam przyjść a ja już czarne myśli