reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Miałam to samo na wizycie w poniedziałek wedlug usg był 4+3 tydzień i też sam pecherzyk, i wizyta kolejna po 3 tygodniach czyli 9 września [emoji16]też już miałam czarne myśli... Ale mam nadzieję że jest ok i tak będzie już do końca ciąży.
Paola który tydzień u Ciebie?? Ja dziewczyny byłam na wizycie i z mies wychodzi 4 tydz. 4dni na usg sam pęcherzyk. Doktor mówi ze to normalne w tym tygodniu i za 3 tyg mam przyjść a ja już czarne myśli

reklama
Miałam to samo na wizycie w poniedziałek wedlug usg był 4+3 tydzień i też sam pecherzyk, i wizyta kolejna po 3 tygodniach czyli 9 września [emoji16]też już miałam czarne myśli... Ale mam nadzieję że jest ok i tak będzie już do końca ciąży.
To Aniulek idziemy na równo [emoji8][emoji8][emoji8]ja mam 11 wizytę

reklama
Jakoś mi się raźniej zrobiło jak zobaczyłam, że nie tylko u mnie niestandardowa różnica wieku (1-2-3 lata) :) Mam nadzieję, że dzieciaki załapią jeszcze jakieś wspólne lata dzieciństwa i uda im się zgrać. Córka odgraża się bardzo że chce rodzeństwo, ale widząc jej absolutny brak zainteresowania trzyletnią kuzynką, o wszelakich niemowlętach od znajomych nie wspominając, słabo to widzę ;) była natomiast ostatnio na półkoloniach konnych jako najmłodsza, większość uczestniczek to nastolatki - to się skubana dogadywała z szesnastolatkami. Nie da się jakoś podrasować tego embriona żeby starsze dziecko wylazło? Pregna Max Age jakies?

Do góry