Jula201906
Fanka BB :)
Wróciłam z wizyty, 8 tydzień, serduszko bije termin z usg 2.04 a z OM 4.04.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też lubię kontakt z ludźmi nie powiem, ale macierzyński wykorzystałam na maksa baa nawet 5 miesięcy dłużej bo umowa mi się skończyła w poprzedniej pracy więc nawet nie szukałam na szybko nowej, każda chwila z młodym była ważna dla mnie :-) teraz też napewno go wykorzystam w 100% nie wiem nawet czy na wychowawczy nie pójdę na jakieś pół roku :-) zobaczymy :-)Mam w domu dwulatkę.
Ale co kontakt z dorosłym, to kontakt z dorosłym.
Jak trzeba będzie, to pójdę na zwolnienie, nie jestem jakąś siłaczką. Ale nie ukrywam, że liczę na to, że jeszcze długo popracuję.
Macierzyński przerwałam po 8 miesiącach, bo mnie juz nosiło.
Teraz zobaczymy jak będzie, bo przy dwójce może być trudniej niż przy jednym dziecku.
Gratulacje [emoji16] super wiesci [emoji7]Wróciłam z wizyty, 8 tydzień, serduszko bije termin z usg 2.04 a z OM 4.04.
Ja też lubię kontakt z ludźmi nie powiem, ale macierzyński wykorzystałam na maksa baa nawet 5 miesięcy dłużej bo umowa mi się skończyła w poprzedniej pracy więc nawet nie szukałam na szybko nowej, każda chwila z młodym była ważna dla mnie :-) teraz też napewno go wykorzystam w 100% nie wiem nawet czy na wychowawczy nie pójdę na jakieś pół roku :-) zobaczymy :-)
Też fajna sprawa nie powiem, że nie [emoji16] i ta więź napewno się umocniła między nimi [emoji16]U mnie młodą przejął mąż. Dokończył 4 miesiące rodzicielskiego i dodatkowo wziął 2 miesiące bezpłatnego. Bardzo fajną więź dzięki temu nawiązali, świetnie się wtedy bawili.