Mam wyniki:
Progesteron 38,26
Beta 493,70 - wynika że 5ty tydzień, według OM 4+6.
@Blizniakisanok, Tobie wyszła beta 255 5 dni po terminie @??
Mi licząc 14 dni od owulacji, dopiero wypada termin na dziś, ogólnie liczyłam że 18.08 będzie @, ale to było 12 dpo.
Czyżby ta ciąża była starsza? Czy już za bardzo kombinuję??
I teraz zagadka dni najbliższych - czy sprawdzać przyrost czy darować to sobie..
Super [emoji3590] piękna beta!
Jak tam Wasze samopoczucie? Ja musiałam wypić normalną kawę bo przez cały dzień mam ból głowy dzisiaj też zaczęły boleć mnie piersi w górnej części.
Dzisiaj muszę się zebrać i wysłać formularz do położnej z prośbą zapisania mnie na wizytę.
U mnie dziś totalnie zero objawów, tylko jak wracałam do domu to mnie pobolał brzuch przez dosłownie pół minuty [emoji16] póki co uważam, że ciąża jest super [emoji16]
Dwa razy i dość Ważne żeby zobaczyć, że idzie do góry
Też dziś walczyłam z bólem głowy, okropnym choć mniejszym niż wczoraj przez dobre 5h..
Najgorsze jest to, że w pracy w ogóle nie mogę się skupić za bardzo, jakbym jej nie czuła i już planowała kiedy iść.
Czy wy teraz oszczędzacie się? sprzątanie w domu itd? Ja kupuje tylko co najpotrzebniejsze ale dziś zabrałam się za kurze, odkurzanie i zmywanie podłóg z ostrożnością oczywiście
Ja też już w pracy się nie skupiam na niczym [emoji16]
A co do obowiązków to staram się oszczędzać, ale też nie przesadzać za bardzo że nic nie mogę robić, tak z umiarem. Zakupów nie dźwigam, od podłóg zawsze był mąż, a resztę ogarniam tak sobie po trochu [emoji4]
Podziwiam Was dziewczyny które jesteście w stanie chodzić do pracy naprawdę!
No ja mam nadzieję, że niedługo będę już w gronie tych niepracujących [emoji16]
Wróciłam z wizyty, 8 tydzień, serduszko bije termin z usg 2.04 a z OM 4.04.
Cudowna wiadomość [emoji7]