reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Podziwiam Was dziewczyny które jesteście w stanie chodzić do pracy :) naprawdę!

Czuję sie dobrze. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza stałym pragnieniem-wypijam
hektolitry wody.
Ja bym się na l4 zanudziła jak mops. Kiedyś miałam roczną przerwę w pracy. Pierwsze dwa miesiące była euforia ile mam czasu dla siebie, potem z każdym kolejnym tygodniem popadałam w coraz wiekszą rozpacz. Brakowało mi kontaktu z ludźmi, wszyscy znajomi byli w tych godzinach w pracy. Ile można sprzątać, czytać, spacerować, oglądać filmy. Ja zwierze stadne jestem;)

Czuję sie dobrze. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza stałym pragnieniem-wypijam
hektolitry wody.
Ja bym się na l4 zanudziła jak mops. Kiedyś miałam roczną przerwę w pracy. Pierwsze dwa miesiące była euforia ile mam czasu dla siebie, potem z każdym kolejnym tygodniem popadałam w coraz wiekszą rozpacz. Brakowało mi kontaktu z ludźmi, wszyscy znajomi byli w tych godzinach w pracy. Ile można sprzątać, czytać, spacerować, oglądać filmy. Ja zwierze stadne jestem;)
Ja tylko że względu na rodzaj pracy, i poronieniu wczesniej zdecydowałam się na szybkie L4, bo też lubię kontakt z ludźmi i już mi brakuje tego [emoji16]ale ma takiego małego niesfornego 4 latka z którym nie da się nie nudzić [emoji16][emoji7]

przywitam się i ja :)
termin z usg mam na 8 kwietnia i puki co mam się ty sugerować bo z miesiączki mam 2 tygodnie różnicy. z usg mam 6t +6 a z miesiączki 8t +6 .
Jutro mam 1 wizyte na nfz i zobaczymy czy lekarz mi przypadnie do gustu hihi :p
z objawów to mam straszne mdłości od rana do wieczora i nic na dłuższą chwilę nie pomaga :(

ale ma takiego małego niesfornego 4 latka z którym nie da się nie nudzić [emoji16][emoji7]

Mam w domu dwulatkę.
Ale co kontakt z dorosłym, to kontakt z dorosłym.
Jak trzeba będzie, to pójdę na zwolnienie, nie jestem jakąś siłaczką. Ale nie ukrywam, że liczę na to, że jeszcze długo popracuję.
Macierzyński przerwałam po 8 miesiącach, bo mnie juz nosiło.
Teraz zobaczymy jak będzie, bo przy dwójce może być trudniej niż przy jednym dziecku.

reklama
Dzien nieobecnosc i tyle tematów. Gratuleje zaciązonym i testującym oraz tym które usluszały serduszka. Tak bym chciała jak wy . Widzę ze jest sporo mam z dziecmì
Ja mam 2 chlopaków 12 i 9 lat . Oby 2 ciąze przez cc poerwsza była okropna byla na szybko, 2 zas wspominam bardzo dobrze ale juz była planowana i ciało odpowiednio przygotowane☺
Co prawda u mnie nie widac jeszcze zarodka ale objawy mam bóle piersi i głowy, biegunki mdłosi i sporadyczne wymioty.
Co do urządzeń to moj mąż jest obojętny zawsze kaze mii podejmować decyzje do waźnych spraw a jak mu powiem ze bardzo potrzebny detektor to bedzie jak najbardziej za
Staram sie ciagle myślec pozytywnie ale na razie jakos dziwnie mi pisac o swojej ciąży, kiedy nie wiem czy sie rozwija dobrze i przetrwa
Tak piszecie o lekach ja biore witaminy magnez i letrox 125
Witam tez nowe dziewczyny

Do góry