reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Podziwiam Was dziewczyny które jesteście w stanie chodzić do pracy :) naprawdę!

Czuję sie dobrze. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza stałym pragnieniem-wypijam
hektolitry wody.
Ja bym się na l4 zanudziła jak mops. Kiedyś miałam roczną przerwę w pracy. Pierwsze dwa miesiące była euforia ile mam czasu dla siebie, potem z każdym kolejnym tygodniem popadałam w coraz wiekszą rozpacz. Brakowało mi kontaktu z ludźmi, wszyscy znajomi byli w tych godzinach w pracy. Ile można sprzątać, czytać, spacerować, oglądać filmy. Ja zwierze stadne jestem;)

Czuję sie dobrze. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza stałym pragnieniem-wypijam
hektolitry wody.
Ja bym się na l4 zanudziła jak mops. Kiedyś miałam roczną przerwę w pracy. Pierwsze dwa miesiące była euforia ile mam czasu dla siebie, potem z każdym kolejnym tygodniem popadałam w coraz wiekszą rozpacz. Brakowało mi kontaktu z ludźmi, wszyscy znajomi byli w tych godzinach w pracy. Ile można sprzątać, czytać, spacerować, oglądać filmy. Ja zwierze stadne jestem;)
Ja tylko że względu na rodzaj pracy, i poronieniu wczesniej zdecydowałam się na szybkie L4, bo też lubię kontakt z ludźmi i już mi brakuje tego [emoji16]ale ma takiego małego niesfornego 4 latka z którym nie da się nie nudzić [emoji16][emoji7]

przywitam się i ja :)
termin z usg mam na 8 kwietnia i puki co mam się ty sugerować bo z miesiączki mam 2 tygodnie różnicy. z usg mam 6t +6 a z miesiączki 8t +6 .
Jutro mam 1 wizyte na nfz i zobaczymy czy lekarz mi przypadnie do gustu hihi :p
z objawów to mam straszne mdłości od rana do wieczora i nic na dłuższą chwilę nie pomaga :(

ale ma takiego małego niesfornego 4 latka z którym nie da się nie nudzić [emoji16][emoji7]

Mam w domu dwulatkę.
Ale co kontakt z dorosłym, to kontakt z dorosłym.
Jak trzeba będzie, to pójdę na zwolnienie, nie jestem jakąś siłaczką. Ale nie ukrywam, że liczę na to, że jeszcze długo popracuję.
Macierzyński przerwałam po 8 miesiącach, bo mnie juz nosiło.
Teraz zobaczymy jak będzie, bo przy dwójce może być trudniej niż przy jednym dziecku.

reklama
Dzien nieobecnosc i tyle tematów. Gratuleje zaciązonym i testującym oraz tym które usluszały serduszka. Tak bym chciała jak wy . Widzę ze jest sporo mam z dziecmì
Ja mam 2 chlopaków 12 i 9 lat . Oby 2 ciąze przez cc poerwsza była okropna byla na szybko, 2 zas wspominam bardzo dobrze ale juz była planowana i ciało odpowiednio przygotowane☺
Co prawda u mnie nie widac jeszcze zarodka ale objawy mam bóle piersi i głowy, biegunki mdłosi i sporadyczne wymioty.
Co do urządzeń to moj mąż jest obojętny zawsze kaze mii podejmować decyzje do waźnych spraw a jak mu powiem ze bardzo potrzebny detektor to bedzie jak najbardziej za
Staram sie ciagle myślec pozytywnie ale na razie jakos dziwnie mi pisac o swojej ciąży, kiedy nie wiem czy sie rozwija dobrze i przetrwa
Tak piszecie o lekach ja biore witaminy magnez i letrox 125
Witam tez nowe dziewczyny

Do góry