reklama
Jula201906
Fanka BB :)
Ciaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia
Ironka
GRATULACJECiaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia
Napolka93
Wiem jak trudno się czeka, bo mamy ten sam termin. Ja właśnie dlatego.nie idę na bete bo te kilka dni.naprawdę może zrobić różnice.Dziewczyny mam wynik bety <0,200 ((( no trudno wiem, że jeszcze nic straconego i wciąż żyje nadzieją DD poczekam do poniedziałku do @ i wtedy dopiero zatestuje pozdrawiam was!!!
Ironka
Dziewczyny mam wynik bety <0,200 ((( no trudno wiem, że jeszcze nic straconego i wciąż żyje nadzieją DD poczekam do poniedziałku do @ i wtedy dopiero zatestuje pozdrawiam was!!!
Trzymam kciuki
Napolka93
Super. GratulacjeCiaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia
Myślę że pozytywny ale zrób jeszcze może za dwa trzy dni albo betaWitam was serdecznie i Gratuluję każdej z osobna.
U mnie dziś 11 DPO i coś takiego...
Co o tym myślicie? Ja jeszcze nie jestem pewna.
Igraszka
Labolatorium juz znalazłam, ale otwarte tylko z rana, a ja pracuje..
Wiec bedziemy testować
Jak wszyatko dobrze pójdzie, to w przyszłym tygodniu betę zrobię, mam jeszcze 2 testy więc jestem zaopatrzona na 2 dni
Staram sie nie nakrecac @ powinna przyjsc 3
Wiec bedziemy testować
Jak wszyatko dobrze pójdzie, to w przyszłym tygodniu betę zrobię, mam jeszcze 2 testy więc jestem zaopatrzona na 2 dni
Staram sie nie nakrecac @ powinna przyjsc 3
Igraszka
GratulacjeCiaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia
reklama
Gratulacje ja dziś zrobiłam kolejny 4 już test i znów dwie kreski, jutro będę dzwonić się umawiać na wizytę.Ciaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia