reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny jutro rano jadę zrobić bete dłużej już nie wytrzymam :-D to będzie 10dpo i 5 dni do @ trzymajcie kciuki :-D wiem, że to za wcześnie ale może coś wyjdzie choćby jakaś mała liczba - na to licze

z calych sil!!!

No to dziewczyny przyłączam sięZobacz załącznik 1004517

gratulacje! ale mega krechy!

No to mamy tak samo

mnie dwa dni nic nie bylo a teraz jest duzo gorzej!

do objawow dolaczyla mi zgaga :)
fuuj!

Moja kładę do łóżeczka i czekam. W dzień czasem zaśnie ale na noc nie na szans:(
To u mnie na odwrót w dzień tylko na rękach na szczęście najlepiej taty ( wykorzystuje to tyle ile mogę) :-) tylko że tata do 15 w pracy więc mama nosi do pierwszej drzemki, a na wieczór tylko zaśnie z mamą w łóżku:-)

reklama
Dziewczyny wciąż podtrzymujecie mnie na duchu :-) :):-) :):-) :)

Napolka93 a Ty już testowalaś, czy jeszcze nie? Przepraszam, ale już nie pamiętam.

Ja zamierzam w sobotę lub niedzielę zrobić test.

Zwykle przed @ miałam problemy z cerą. Jakieś pryszcze mi się przytrafiały, a teraz ani jednego :confused:

Leeleeth współczuję Ci tej zgagi. Nic przyjemnego. Mi zwykle na zgagę pomagało zimne mleko z lodówki.

Do góry