Karolina2102
Fanka BB :)
GratulujęNo to dziewczyny przyłączam sięZobacz załącznik 1004517
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ironko mnie też przestały boleć, dziś już nic nie czuje oprócz trochę podbrzusza
GratulacjeNo to dziewczyny przyłączam sięZobacz załącznik 1004517
No to dziewczyny przyłączam sięZobacz załącznik 1004517
Ja też tak mam. Wczoraj mnie bolały że aż nie mogłam ich dotknąć a dziś już zupełnie nicNo to mamy tak samo
Dziewczyny jutro rano jadę zrobić bete dłużej już nie wytrzymam to będzie 10dpo i 5 dni do @ trzymajcie kciuki wiem, że to za wcześnie ale może coś wyjdzie choćby jakaś mała liczba - na to licze
No to dziewczyny przyłączam sięZobacz załącznik 1004517
No to mamy tak samo
Gratuluję. Jaki termin obstawiasz? :-)No to dziewczyny przyłączam sięZobacz załącznik 1004517
To u mnie na odwrót w dzień tylko na rękach na szczęście najlepiej taty ( wykorzystuje to tyle ile mogę) :-) tylko że tata do 15 w pracy więc mama nosi do pierwszej drzemki, a na wieczór tylko zaśnie z mamą w łóżku:-)Moja kładę do łóżeczka i czekam. W dzień czasem zaśnie ale na noc nie na szans