reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Ja okres mam dostać 2 sierpnia Ale test zrobiłam już dziś i dwie krechy,też żadnych syfów na twarzy,ból jak na okres,jedyne co mnie zaciekawilo to te zawroty głowy(tłumaczyłam sobie upałem
Dziewczyny wciąż podtrzymujecie mnie na duchu :-) :):-) :):-) :)

Napolka93 a Ty już testowalaś, czy jeszcze nie? Przepraszam, ale już nie pamiętam.

Ja zamierzam w sobotę lub niedzielę zrobić test.

Zwykle przed @ miałam problemy z cerą. Jakieś pryszcze mi się przytrafiały, a teraz ani jednego :confused:

Leeleeth współczuję Ci tej zgagi. Nic przyjemnego. Mi zwykle na zgagę pomagało zimne mleko z lodówki.

Dziewczyny wciąż podtrzymujecie mnie na duchu :-) :):-) :):-) :)

Napolka93 a Ty już testowalaś, czy jeszcze nie? Przepraszam, ale już nie pamiętam.

Ja zamierzam w sobotę lub niedzielę zrobić test.

Zwykle przed @ miałam problemy z cerą. Jakieś pryszcze mi się przytrafiały, a teraz ani jednego :confused:

Leeleeth współczuję Ci tej zgagi. Nic przyjemnego. Mi zwykle na zgagę pomagało zimne mleko z lodówki.
Ja robię test w spodziewany terminie @ czyli w poniedziałek ;)

Witam was serdecznie i Gratuluję każdej z osobna.
U mnie dziś 11 DPO i coś takiego...
Co o tym myślicie? Ja jeszcze nie jestem pewna.

Załączniki

• 20190731_143809~2.jpg
    20190731_143809~2.jpg
    515,4 KB · Wyświetleń: 212
2 kreseczka niestety po czasie jest troszkę jasniejsza..
10 DPO był podobny, zobacze jutro z rana ..
Właśnie rozglądam się za jakimś Labo na necie, bo sama jeszcze nie byłam zawsze lekarz mi wysyłał.
Mieszkam w De mam nadzieje że tu można prywatnie tez zrobić.

Dziewczyny mam pytanie. Choroby tarczycy mogą utrudniać zajście w ciążę. Chciałbym zbadać czy wszystko jest ok. Jakie badania powinnam zrobić? Tf3 i tf4? Czy raczej anty to anty tg? Nie znam się na tym ZUPEŁNIE :-(

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Choroby tarczycy mogą utrudniać zajście w ciążę. Chciałbym zbadać czy wszystko jest ok. Jakie badania powinnam zrobić? Tf3 i tf4? Czy raczej anty to anty tg? Nie znam się na tym ZUPEŁNIE :-(

Musisz zrobić przede wszystkim TSH. Możesz też FT3 i FT4. Jeśli będą w normie to Ok.
Ja się od ponad 12 lat leczę na niedoczynność tarczycy i jakoś nie miałam problemów z zajściem w ciążę.

Do góry