reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry
Mam nadzieję że każda się wyspała:rolleyes:
To mój dzisiejszy tescik.. Troszkę ciemniejszy, ale to jeszcze nie to co chcę zobaczyć.. Tak że ... Teraz w nosie to mam next test w Sobotę nie będę sie już torturować

Załączniki

• 20190801_075135~2.jpg
    20190801_075135~2.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 195
Dzień dobry
Mam nadzieję że każda się wyspała:rolleyes:
To mój dzisiejszy tescik.. Troszkę ciemniejszy, ale to jeszcze nie to co chcę zobaczyć.. Tak że ... Teraz w nosie to mam next test w Sobotę nie będę sie już torturować
Najważniejsze że kreska widoczna i nie trzeba się przyglądać bo widać ja od razu. Ja nigdy nie należałam do osób cierpliwyc ale teraz to już przechodzę sama siebie :-D im bliżej do terminu 1 tym coraz trudniej się powstrzymać przed testowaniem ale z drugiej strony boję się rozczarować a tak to przynajmniej nadzieję mam...

Witam was serdecznie i Gratuluję każdej z osobna.
U mnie dziś 11 DPO i coś takiego...
Co o tym myślicie? Ja jeszcze nie jestem pewna.

Kreseczka ladnie widoczna, widzialam dzisiejszy test i jest ladniejsza kreseczka wiec gratuluje! na kiedy termin Ci wypada?

Dziewczyny mam wynik bety <0,200 :(((( no trudno wiem, że jeszcze nic straconego i wciąż żyje nadzieją :DDD poczekam do poniedziałku do @ i wtedy dopiero zatestuje :) pozdrawiam was!!!

okropne to czekanie! trzymam kciuki!

Ciaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia

Gratulacje!

Gratulacje :) ja dziś zrobiłam kolejny 4 już test i znów dwie kreski, jutro będę dzwonić się umawiać na wizytę.

gratulacje, na kiedy masz termin?

U mnie beta cały czas ta sama 2.30 także ciąży nie ma. Życzę wszystkim nudnych 9 miesięcy, aby jak najwiecej Was tutaj zostało :) powodzenia!

pomyslnosci w kolejnym cyklu! trzymaj sie cieplutko!

Dziewczyny może niedługo będzie trzeba zrobić jakąś listę dziewczyn i daty porodu.. :)

warto zaczac bo zaczynamy sie gubic ;)
zrobie pierwszy post i tam bedziemy wpisywac kolejne dziewczyny, ktore sie pojawia!

Nie wiem czy mogę już dziękować:-p
Martwi mnie że po czasie kreseczka robi się jaśniejsza, ale to wszystkie takie same testy... Więc może one tak mają. W sobotę zrobię ten digitalny powinno się wyjaśnić , chyba że to coś tam przebija .
Jeśli wszystko bedzue dobrze... To wypadałoby na 13:-p

Niestety muszę się z Wami pożegnać. @ dziś mnie w pracy nawiedziła. Jeszcze nie miałam tak krótkiego cyklu. SZOK

Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę spokojnych ciąż. :)

Niestety muszę się z Wami pożegnać. @ dziś mnie w pracy nawiedziła. Jeszcze nie miałam tak krótkiego cyklu. SZOK

Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę spokojnych ciąż. :)
Lepiej jak przychodzi szybciej, lepsze to niż trwanie w niepewności
Już to pisałam Maj to piękny miesiąc, bierzecie się do roboty

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :) chciałabym się przywitać z prawdopodobną datą na 5.04.2020 :-) wczoraj byłam u ginekologa, niestety powiedział, ze widzi tylko małą, czarną kropeczkę i z usg nie może potwierdzić ciąży. Wysłał mnie na beta hcg, które wykonałam dzisiaj i już odebrałam wynik - prawie 500 :) kolejna wizyta 19.08. Objawy to senność i brak apetytu.
Pozdrawiam Was i życzę zdrowia

Do góry