reklama
Integral
Fanka BB :)
Zgadza się mam córkę z 18 lipca [emoji18]Piękne kreseczki kojarzę Cię z licówki 2017 :-)
wikoosia
Hej dziewczyny ! JA w lipcowym cyklu zaczęłam starania z mężem. Więc liczę na kwiecień przyszłego roku :-) Teraz z niecierpliwością czekamy czy się udało chociaż mam dziwne przeczucia że tak :| ale minęło raptem 4 dni od owulacji ... test można wykonać najwcześniej dopiero chyba po 8 dniach od zapłodnienia ??? ))) Kto też czeka tak jak ja i nie może się doczekać ujrzenia dwóch kresek ??? Kochane życzę wszystkim Wam powodzenia w staraniach :* :* :*
Napolka93
U mnie owulacja była chyba w poniedziałek lub wtorek (niedziela i poniedziałek testy owu pozytywne) teraz też czekam ale podejrzewam że mogę mieć problemy z tarczycą więc nie wiem czy coś wyjdzie. Jeśli przyjdzie @ to zrobię od razu badania na tshHej dziewczyny ! JA w lipcowym cyklu zaczęłam starania z mężem. Więc liczę na kwiecień przyszłego roku :-) Teraz z niecierpliwością czekamy czy się udało chociaż mam dziwne przeczucia że tak :| ale minęło raptem 4 dni od owulacji ... test można wykonać najwcześniej dopiero chyba po 8 dniach od zapłodnienia ??? ))) Kto też czeka tak jak ja i nie może się doczekać ujrzenia dwóch kresek ??? Kochane życzę wszystkim Wam powodzenia w staraniach :* :* :*
wikoosia
Ja nie robiłam testów owu tylko na bazie aplikacji mam wszystko wyliczone którą prowadzę od dawien dawna i jestem z niej bardzo zadowolona zobaczymy jak się spisze tym razem przy planowaniu ciąży Jeśli okaże się nie skuteczna to przy następnym cyklu na pewno posile się testami
Napolka93
Mi testy pokryły się z aplikacją.Ja nie robiłam testów owu tylko na bazie aplikacji mam wszystko wyliczone którą prowadzę od dawien dawna i jestem z niej bardzo zadowolona zobaczymy jak się spisze tym razem przy planowaniu ciąży Jeśli okaże się nie skuteczna to przy następnym cyklu na pewno posile się testami
wikoosia
o to super Dobra wiadomosć dla mnie ))Mi testy pokryły się z aplikacją.
reklama