reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Hej dziewczyny. W poniedziałek zrobiłam test. Termin mam na koniec marca początek kwietnia. Między 28.03 a 4.04
20190724_072254.jpeg

reklama
Hello niestety, wtorkowe usg nie pokazało pęcherzyka ciążowego a dzisiejsza Beta wynosiła 8,25. Wiec niestety nie będę kwietniową mamą. Trzymacie się ☀️

Hej dziewczyny ! JA w lipcowym cyklu zaczęłam starania z mężem. Więc liczę na kwiecień przyszłego roku :-) Teraz z niecierpliwością czekamy czy się udało chociaż mam dziwne przeczucia że tak :| :D ale minęło raptem 4 dni od owulacji ... test można wykonać najwcześniej dopiero chyba po 8 dniach od zapłodnienia ??? :)))) Kto też czeka tak jak ja i nie może się doczekać ujrzenia dwóch kresek :) ??? Kochane życzę wszystkim Wam powodzenia w staraniach :* :* :*

Hej dziewczyny ! JA w lipcowym cyklu zaczęłam starania z mężem. Więc liczę na kwiecień przyszłego roku :-) Teraz z niecierpliwością czekamy czy się udało chociaż mam dziwne przeczucia że tak :| :D ale minęło raptem 4 dni od owulacji ... test można wykonać najwcześniej dopiero chyba po 8 dniach od zapłodnienia ??? :)))) Kto też czeka tak jak ja i nie może się doczekać ujrzenia dwóch kresek :) ??? Kochane życzę wszystkim Wam powodzenia w staraniach :* :* :*
U mnie owulacja była chyba w poniedziałek lub wtorek (niedziela i poniedziałek testy owu pozytywne) teraz też czekam ale podejrzewam że mogę mieć problemy z tarczycą więc nie wiem czy coś wyjdzie. Jeśli przyjdzie @ to zrobię od razu badania na tsh

Ja nie robiłam testów owu tylko na bazie aplikacji mam wszystko wyliczone którą prowadzę od dawien dawna i jestem z niej bardzo zadowolona zobaczymy jak się spisze tym razem przy planowaniu ciąży :D Jeśli okaże się nie skuteczna to przy następnym cyklu na pewno posile się testami ;)

Ja nie robiłam testów owu tylko na bazie aplikacji mam wszystko wyliczone którą prowadzę od dawien dawna i jestem z niej bardzo zadowolona zobaczymy jak się spisze tym razem przy planowaniu ciąży :D Jeśli okaże się nie skuteczna to przy następnym cyklu na pewno posile się testami ;)
Mi testy pokryły się z aplikacją. :-D

reklama
Do góry