reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Moja beta to 240,1 czyli chyba całkiem ok. Zobaczymy w środę czy rośnie jak trzeba. Krwi trochę jest. Nie bardzo dużo ale to nie jest zwykle plamienie. Będę leżeć, brać luteinę i czekać do środowej bety.
Ja też się tego obawiam ... :( Wypoczywaj, mam nadzieję ogromną że to się dobrze skończy że to tylko krwiak jakiś niegroźny

reklama
U mnie chyba się coś dzieje. Wyleciał mocno zażółcony śluz i chyba jakby trochę się czymś podbarwiał... [emoji45]

Wiem ze łatwo się mówi ale połóż się spać i postaraj się jak najmniej denerwować. Plamienie nie zawsze musi oznaczać najgorsze ale zawsze powinno być skonsultowane z lekarzem. Który tydzień? Byłaś już u ginekologa?
Trzymam kciuki

Ja też mam pamiątkę :) test z dzisiaj po południu test Pink który 6 sierpnia przed badaniem USG nie pokazał praktycznie nic :)

Załączniki

• IMG_20190812_154248.jpg
    IMG_20190812_154248.jpg
    605,3 KB · Wyświetleń: 115
Wiem ze łatwo się mówi ale połóż się spać i postaraj się jak najmniej denerwować. Plamienie nie zawsze musi oznaczać najgorsze ale zawsze powinno być skonsultowane z lekarzem. Który tydzień? Byłaś już u ginekologa?
Trzymam kciuki
Takie u mnie to jest bardzo żółte, niepokoi mnie to. Poświeciłam sobie latarką na tą wydzielinę, by dokładnie obejrzeć. U mnie 5 tc i 4 dni, jedno poronienie na koncie, leczona niedoczynność i nadżerka dość brzydka jak to lekarz stwierdził w styczniu.

Jutro postanowiłam iść do ginekologa po lek na podtrzymanie mimo tego bardzo żółtego śluzu. Mój partner wrócił z pracy teraz i mnie uspokoił, że nie ma w śluzie żadnych zabarwień. Przeżyłam od wczoraj dużo stresu przez sąsiada. Także jutro dostarczę Wam nowinek i mam nadzieję, że pozytywnych. Po poprzedniej ciąży zostało mi trochę duphastona, czy mogę to dziś wziąć dla świętego spokoju?
IMG_20190812_223955.jpeg

W dodatku strasznie kuje mnie lewa strona - więzadło. Wezmę nospe.

reklama
Jutro postanowiłam iść do ginekologa po lek na podtrzymanie mimo tego bardzo żółtego śluzu. Mój partner wrócił z pracy teraz i mnie uspokoił, że nie ma w śluzie żadnych zabarwień. Przeżyłam od wczoraj dużo stresu przez sąsiada. Także jutro dostarczę Wam nowinek i mam nadzieję, że pozytywnych. Po poprzedniej ciąży zostało mi trochę duphastona, czy mogę to dziś wziąć dla świętego spokoju?Zobacz załącznik 1009409
W dodatku strasznie kuje mnie lewa strona - więzadło. Wezmę nospe.

Ja tez mam żółty śluz od początku taki żółto zielony to chyba normalne bo w pierwszej ciąży tez taki miałam :-) Bez stresu! Skonsultuj z lekarzem, na pewno będzie dobrze.

Do góry