reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Wiem, ze juz padlo takie pytanie, ale teraz jest nas juz wiecej. W ktorym tyg bedziecie na usg gentycznym i czy ktos ma taka wizyte w najblizyszym tygodniu? U mnie to bedzie 12+5, do wizyty zostale jeszcze az 2,5tyg (3.10)
Też będę miała w 12+5, 1.10, na ostatniej wizycie byłam 4.09 i jakoś bardzo mi się dłuży teraz

Czyli się nie martwić. Wkrecilam sobie bo 2 dni temu postanowiłam powiedzieć w tym tygodniu szefowej o ciąży i zapowiedziec, że domknę sprawy i idę na zwolnienie. A tu jak na złość nie czuje specjalnych objawów i zmartwilam się, że może lepiej zaczekać do wizyty która za ponad tydzień żeby zobaczyć czy wszystko gra. Od tych internetow to w głowie się poprzewracało z czytania na poczatku przykrych wiadomosci. Czemu myślę, że akurat u mnie coś pójdzie nie tak [emoji34]
Poczekaj do wizyty jak Cię to usloki i wtedy powiedz, albo weź chorobowe na ten tydzień przed wizytą . Ja wiele rzeczy widzę w czarnych kolorach, tak już mam, walczę z tym ale to trudne. I też doszukuje się najgorszego zawsze.

Witajcie niedzielnie, ja dopiero się obudziłam i czuję się super póki co [emoji16] w końcu może cały dzień będzie dobry
Nasza budowa trwała 2,5 roku i przetrwaliśmy bez zgrzytów mimo ciągłych dylematów, wyborów itd. W nowym domu mieszkamy od 25.06.2019 i od 02.07.2019 jestem w ciąży, tak na nowy dom QUOTE]

Piękny prezent na nowy dom [emoji7]
A powiedz dlatego psom gotujecie? Bo moja też na gotowanym już od roku, bo dostała wtedy ostrego zapalenia żołądka i od wtedy żołądek nic nie trawi poza gotowanym [emoji53]

Wiem, ze juz padlo takie pytanie, ale teraz jest nas juz wiecej. W ktorym tyg bedziecie na usg gentycznym i czy ktos ma taka wizyte w najblizyszym tygodniu? U mnie to bedzie 12+5, do wizyty zostale jeszcze az 2,5tyg (3.10)

Ja w ogóle jeszcze nie jestem umówiona, dopiero we wtorek będę rozmawiać o tym z lekarzem [emoji6]

reklama
Poczekaj do wizyty jak Cię to usloki i wtedy powiedz, albo weź chorobowe na ten tydzień przed wizytą . Ja wiele rzeczy widzę w czarnych kolorach, tak już mam, walczę z tym ale to trudne. I też doszukuje się najgorszego zawsze.
Teraz miałam tydzień wolnego więc nie mogę znów wziąć. Strasznie nie chce iść do pracy, bo kula stresu i wszyscy mnie ganiaja ja nawet o ciąży powiedzieć nie mogę bo nie wiem czy to już.
Zobaczę jak się będę czuła w tym tygodniu w pracy, jak okej to zaczekam do wizyty.

Ja prenatalne będę miała jakiś w 13 tc bo dopiero wtedy mój lekarz wraca, sam mówiła że trochę późno ale się wyrobimy jeszcze.
Dlaczego właściwie prenatalne musi być do 13 czy 14 tc A w 15 czy 16 to już problem?

Do góry