nnat.
Fanka BB :)
TakCzy we wizytach prywatnych towarzyszą wam mężowie? Wchodzą z wami na całą wizytę czy tylko badanie USG
Wchodzi jednak tylko na usg
Tak, niestety.... Ja nawet na wagę nie wchodzę...Jezuuu czy wy też kobitki macie taki apetyt?? Ja bym ciągle jadła, słodkie, owoce, teraz tosty jadłam masakra już mam 3 kg ponad na plusie a gdzie dalej haha mąż się śmieje że 30 kg przytulne jak tak dalej będę jadła[emoji16][emoji16]
O matko, hahahhahha i zrób najlepiej tak na już, na zawołanie.Ej ja mam 33 a toć stara jeszcze nie jestem moi dziś ryczeli jak ze skóry obdzierani, że dzidziuś jest jeden a nie trzy! Oni chcą 3 dzidziusie i mam dorobić!
A mnie szalenie swędzi skóra na brzuchu... Nie mogę wytrzymać zwłaszcza wieczorami...U mnie dzidziuś już trzeci dzień z rzędu pod wieczór daje o sobie znać [emoji16] brzuch mnie pobolewa, rośniemy [emoji3059]
Nie wierzę w toDziewczyny, a wierzycie w to, że pH moczu mówi coś na temat płci? [emoji16] Wyczytałam, że 5-6 dziewczynka, 7-8 chłopiec [emoji848]
Ja mam 5,5 [emoji7]
Ogólnie nie wierzę w te teorie wszystkie
Witaj, gratulujemy [emoji3590]Dobry wieczór, czy mogę się do Was przyłączyć? Nie mam jeszcze terminu ustalonego ale wychodzi kwiecień jak nic To mój trzeci dzidziuś. Pozdrowienia serdeczne