reklama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
We wtorek mam między 16 a 18 i tym razem się dostanę, bo przyjadę godzinę przed i będę pierwsza [emoji16]Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Moja w piątek, pokładam wielkie nadzieje, ze będzie dobrze, chociaż minęły mi objawy i zostały tylko piersi i kłucia. Nie dodaje sobie do głowy bo z córką było tak samo, brak czegokolwiek i urodziła się zdrowa [emoji18] W końcu o ciąży dowiedziałam się w 15 tygodniu to musiało mi nic nie być [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U
użytkownik 181
Gość
O kurczę [emoji1] to nieźle...Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Moja w piątek, pokładam wielkie nadzieje, ze będzie dobrze, chociaż minęły mi objawy i zostały tylko piersi i kłucia. Nie dodaje sobie do głowy bo z córką było tak samo, brak czegokolwiek i urodziła się zdrowa [emoji18] W końcu o ciąży dowiedziałam się w 15 tygodniu to musiało mi nic nie być [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie dziś ciągle boli dół brzucha i chwilami dość mocno. Wczoraj wieczorem była zapowiedź bo było podobnie.
Ja jutro, ale bez USG. Kolejne USG 18 wrzesnia.Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Jakim cudem dowiedziałaś się w 15tyg?
Dziewczyny, mam genialny sposób na powstrzymanie mdłości. Już drugi raz zadziałało, no normalnie zero mdłości. KŁÓTNIA Z MĘŻEM. Nie wiem czy adrenalina czy kortyzol czy inny diabeł, ale wczoraj góry przenosiłam. Dziś mnie wziął przeprosił i koniec tego dobrego, własnie rozmawialam z muszlą, poleciało mi nosem.
Kumpel się smieje i wymyślił taką groźbę ze strony męża: "KOCHANIE RÓB OBIAD NATYCHMIAST ALBO CIĘ PRZEPROSZĘ!!"
U mnie dziś tez mocne bóle po bokach. Chyba sobie poleze.O kurczę [emoji1] to nieźle...
Mnie dziś ciągle boli dół brzucha i chwilami dość mocno. Wczoraj wieczorem była zapowiedź bo było podobnie.
Witam się niedzielnie. Ja dziś odpoczywam. Tylko ciasto upiekłam, obiad zaraz zrobię, potem spacer z psem i to wszystko na dzisiaj [emoji16] mam dzień lenia. Jeszcze wczoraj dopiero po 1 udało mi się zasnąć, chyba piwo 0% mi szkodzi [emoji16]
Ja mam jutro na nfz i się zastanawiam, czy mi zrobi usg [emoji848] z opinii wychodzi, że to jakiś gbur, więc nie nastawiam się na nic pozytywnego [emoji16]Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Też mam 17.09 prywatnie [emoji6]Ja dopiero 16.09 na NFZ a 17.09 prywatnie, na któreś będzie usg, nie wiem jak przeżyje ten tydzien![]()
Wiatraki
Ja też idę 16 na NFZ, dopiero na 18.45, niestety myślę, że nawet nie będę miała USG, z tego co tu piszecie. Prywatnie mam 24.Ja dopiero 16.09 na NFZ a 17.09 prywatnie, na któreś będzie usg, nie wiem jak przeżyje ten tydzien![]()
reklama
Wiatraki
Ciekawa jestem, czy będziesz miała USG na NFZ, daj proszę znać.Witam się niedzielnie. Ja dziś odpoczywam. Tylko ciasto upiekłam, obiad zaraz zrobię, potem spacer z psem i to wszystko na dzisiaj [emoji16] mam dzień lenia. Jeszcze wczoraj dopiero po 1 udało mi się zasnąć, chyba piwo 0% mi szkodzi [emoji16]Ja mam jutro na nfz i się zastanawiam, czy mi zrobi usg [emoji848] z opinii wychodzi, że to jakiś gbur, więc nie nastawiam się na nic pozytywnego [emoji16]