reklama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
We wtorek mam między 16 a 18 i tym razem się dostanę, bo przyjadę godzinę przed i będę pierwsza [emoji16]Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Moja w piątek, pokładam wielkie nadzieje, ze będzie dobrze, chociaż minęły mi objawy i zostały tylko piersi i kłucia. Nie dodaje sobie do głowy bo z córką było tak samo, brak czegokolwiek i urodziła się zdrowa [emoji18] W końcu o ciąży dowiedziałam się w 15 tygodniu to musiało mi nic nie być [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U
użytkownik 181
Gość
O kurczę [emoji1] to nieźle...Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Moja w piątek, pokładam wielkie nadzieje, ze będzie dobrze, chociaż minęły mi objawy i zostały tylko piersi i kłucia. Nie dodaje sobie do głowy bo z córką było tak samo, brak czegokolwiek i urodziła się zdrowa [emoji18] W końcu o ciąży dowiedziałam się w 15 tygodniu to musiało mi nic nie być [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie dziś ciągle boli dół brzucha i chwilami dość mocno. Wczoraj wieczorem była zapowiedź bo było podobnie.
Ja jutro, ale bez USG. Kolejne USG 18 wrzesnia.Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Jakim cudem dowiedziałaś się w 15tyg? mialas jakies plamienia które brałaś za okres? Czy po prostu nie zdziwiło Cię kilkumiesięczne spóźnienie?
Dziewczyny, mam genialny sposób na powstrzymanie mdłości. Już drugi raz zadziałało, no normalnie zero mdłości. KŁÓTNIA Z MĘŻEM. Nie wiem czy adrenalina czy kortyzol czy inny diabeł, ale wczoraj góry przenosiłam. Dziś mnie wziął przeprosił i koniec tego dobrego, własnie rozmawialam z muszlą, poleciało mi nosem.
Kumpel się smieje i wymyślił taką groźbę ze strony męża: "KOCHANIE RÓB OBIAD NATYCHMIAST ALBO CIĘ PRZEPROSZĘ!!"
U mnie dziś tez mocne bóle po bokach. Chyba sobie poleze.O kurczę [emoji1] to nieźle...
Mnie dziś ciągle boli dół brzucha i chwilami dość mocno. Wczoraj wieczorem była zapowiedź bo było podobnie.
Witam się niedzielnie. Ja dziś odpoczywam. Tylko ciasto upiekłam, obiad zaraz zrobię, potem spacer z psem i to wszystko na dzisiaj [emoji16] mam dzień lenia. Jeszcze wczoraj dopiero po 1 udało mi się zasnąć, chyba piwo 0% mi szkodzi [emoji16]
Ja mam jutro na nfz i się zastanawiam, czy mi zrobi usg [emoji848] z opinii wychodzi, że to jakiś gbur, więc nie nastawiam się na nic pozytywnego [emoji16]Dziewczyny kto teraz ma wizyty? :-)
Też mam 17.09 prywatnie [emoji6]Ja dopiero 16.09 na NFZ a 17.09 prywatnie, na któreś będzie usg, nie wiem jak przeżyje ten tydzien
Wiatraki
Ja też idę 16 na NFZ, dopiero na 18.45, niestety myślę, że nawet nie będę miała USG, z tego co tu piszecie. Prywatnie mam 24.Ja dopiero 16.09 na NFZ a 17.09 prywatnie, na któreś będzie usg, nie wiem jak przeżyje ten tydzien
reklama
Wiatraki
Ciekawa jestem, czy będziesz miała USG na NFZ, daj proszę znać.Witam się niedzielnie. Ja dziś odpoczywam. Tylko ciasto upiekłam, obiad zaraz zrobię, potem spacer z psem i to wszystko na dzisiaj [emoji16] mam dzień lenia. Jeszcze wczoraj dopiero po 1 udało mi się zasnąć, chyba piwo 0% mi szkodzi [emoji16]Ja mam jutro na nfz i się zastanawiam, czy mi zrobi usg [emoji848] z opinii wychodzi, że to jakiś gbur, więc nie nastawiam się na nic pozytywnego [emoji16]