U
użytkownik 181
Gość
Ależ oczywiście, do lekarza na pewno ale dobrze by było aby lekarz zezwolił na rtg, a jak nie to będę czekać do czasu aż będę mogła je wykonać. I tak muszę to sprawdzić.Tak, mieszkamy w Polsce. Za naukę pisania i czytania po rumuńsku u córki mąż wziął się niedawno dopiero i niestety nie jakoś regularnie póki co. Plan jest żeby jednak trochę ją przycisnąć, ostatnio była u nas rodzina z Rumunii i przywieźli jakieś książki dla dzieci, więc zobaczymy. W każdym razie i tak jesteśmy bardzo zadowoleni, że przynajmniej w mowie posługuje się tym językiem biegle.
@atena100 cieszę się że na wizycie wszystko ok!
@urszulab rozumiem, że najadlaś się strachu, rozumiem, że fizjoterapeuta dobry, ale mimo wszystko po pierwsze to nie lekarz, a po drugie jeśli miał ostatnio podobną sytuację w domu, to mimo wszystko może działać pod wpływem emocji, choćby był nie wiadomo jakim specjalistą. Do lekarza koniecznie idź w każdym razie. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm i dużo spokoju życzę.
Ja tylko opisałam wam swój przypadek - na wypadek gdyby jakaś kobieta miała podobny problem. I wiem co robić I absolutnie, póki co się niczym nie przejmuje. A fizjoterapeuta nie pracuje pod wpływem emocji bo jego przypadek miał miejsce już rok temu a sam juz zdiagnozowal podobne przypadki współpracując z lekarzami, Pani doktor powiedziała że takiego wysypu kobiet w ciąży u których uaktywnia się coś to jeszcze nie było jak w ostatnich latach... ku przestrodze.
Dobrze jest profilaktycznie co roku zrobić sobie prześwietlenie bo kiedyś to badania lekarskie były obowiązkowe i robili morfologie i rtg do pracy A teraz wielu lek.medycyny pracy robi wywiad i sprawdza wzrok.