reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Fajne zycie, ja bym sie z toba zamienila :) maz niestety jest domatorem i najlepiej czuje sie u siebie w domu.

Mieszkacie w Polsce? Uczyliscie corke czytac i pisac po rumunsku?
Tak, mieszkamy w Polsce. Za naukę pisania i czytania po rumuńsku u córki mąż wziął się niedawno dopiero i niestety nie jakoś regularnie póki co. Plan jest żeby jednak trochę ją przycisnąć, ostatnio była u nas rodzina z Rumunii i przywieźli jakieś książki dla dzieci, więc zobaczymy. W każdym razie i tak jesteśmy bardzo zadowoleni, że przynajmniej w mowie posługuje się tym językiem biegle.

@atena100 cieszę się że na wizycie wszystko ok!

@urszulab rozumiem, że najadlaś się strachu, rozumiem, że fizjoterapeuta dobry, ale mimo wszystko po pierwsze to nie lekarz, a po drugie jeśli miał ostatnio podobną sytuację w domu, to mimo wszystko może działać pod wpływem emocji, choćby był nie wiadomo jakim specjalistą. Do lekarza koniecznie idź w każdym razie. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm i dużo spokoju życzę.

reklama
Dziewczyny tak z innej beczki, to wlasnie skonczylam ogladac serial Male wielkie klamstewka .Polknelam 2 sezony w tydzien. Jakby ktoras z Was bedacych na l4 szukala czegos do obejrzenia to bardzo polecam. Swietna rola Meryl Streep w drugim sezonie!

Dziewczyny tak z innej beczki, to wlasnie skonczylam ogladac serial Male wielkie klamstewka .Polknelam 2 sezony w tydzien. Jakby ktoras z Was bedacych na l4 szukala czegos do obejrzenia to bardzo polecam. Swietna rola Meryl Streep w drugim sezonie!
Uwielbiam ten serial! W te wakacje mialam okazje byc wlasnie w Monterey :-) zatrzymalam sie na 1 sezonie wiec dzieki za przypomnienie, musze koniecznie zabrac sie za 2 :-)

Uwielbiam ten serial! W te wakacje mialam okazje byc wlasnie w Monterey :-) zatrzymalam sie na 1 sezonie wiec dzieki za przypomnienie, musze koniecznie zabrac sie za 2 :-)

Koniecznie zobacz! 2 sezon jest swietny! Wszystkie aktorki zagraly bardzo dobrze, ale Meryl pozamiatala.
Zazdroszcze Ci pobytu w Monterey.Jak wrazenia? W ogole marzy mi sie zwiedzanie Kaliforni. Na poczatku lipca lecialam do Stanow i mialam miec 30h godzin przesiadki w SF, wiec chociaz troszke bym zobaczyla, ale lot byl opozniony 6 godzin i wrzucili mnie na standby I polecialam bezposrednim lotem do Waszyngtonu, wiec nici z zobaczenia chociaz kawalka Kalifornii.
Marzy mi sie takie miejsce do mieszkania jak Monterey!

Chciałam na drutach, ale szydełko jest chyba mniej skomplikowane [emoji16]
Na ten filmik się zapatrzyłam [emoji16]
Jak jesteś początkująca to radzilabym grubszą wloczke. Szybciej będzie szło, będziesz widziała efekty i się nie zniechecisz.

Na kocyk dla dziecka polecam wloczke dolphin baby, jest taka misiów i milutka.

reklama
Jak jesteś początkująca to radzilabym grubszą wloczke. Szybciej będzie szło, będziesz widziała efekty i się nie zniechecisz.

Na kocyk dla dziecka polecam wloczke dolphin baby, jest taka misiów i milutka.
Ooo dzięki za podpowiedź [emoji4] całe szczęście nie zdążyłam jeszcze nic zamówić [emoji16]

Do góry