reklama
Witamy kiedy kolejna wizyta?
Lekarz mówił abym przyszła za miesiąc więc około 21 sierpnia. Zastanawiam się jeszcze nad zmianą lekarza, więc może termin się zmieni.
F
F87
Gość
My mamy wybraną Krysię albo Stasia, lubimy stare, klasyczne polskie imiona
Czy któraś z Was czuje lekko już okrągły wzgórek łonowy? Ja czuję, że faktycznie już mam taki nabity.
Czy któraś z Was czuje lekko już okrągły wzgórek łonowy? Ja czuję, że faktycznie już mam taki nabity.
U
użytkownik 181
Gość
Witaj, wg aplikacji ja też ale wg usg pewnie wyjdzie inaczej.Witam.
Jestem nowa na forum. Termin rozwiązania mam na 21.04.byłam na usg w 5 tygodniu i pęcherzyk był widoczny. Czekam na kolejne z potwierdzeniem czy serce bije.
Trzymam kciuki za pozytywna kolejna wizytę.
Z imion dla chłopca Adaś, Jaś, Staś Franek się podobał ale już ich za dużo.
Dla dziewczynki nie było problemu : Marysia ewentualnie Zosia.
Najbardziej mi się podobała wizja posiadania Kazia, Kazika, Kaziulka [emoji173] a w razie złości krzyczaczalabym Kazimierz, dosyć telewizji! [emoji23][emoji23][emoji23]
Witaj, wg aplikacji ja też ale wg usg pewnie wyjdzie inaczej.
Trzymam kciuki za pozytywna kolejna wizytę.
Z imion dla chłopca Adaś, Jaś, Franek się podobał ale już ich za dużo.
Dla dziewczynki nie było problemu : Marysia ewentualnie Zosia.
Najbardziej mi się podobała wizja posiadania Kazia, Kazika, Kaziulka [emoji173] a w razie złości krzyczaczalabym Kazimierz, dosyć telewizji! [emoji23][emoji23][emoji23]
Kazik jest ekstra[emoji41]
Najeczka
Fanka BB :)
Witamy Miałaś już pierwsza wizytę?Hej dziewczyny! termin mam na 27 Kwiecien. Moje pierwsze dziecko! ciesze sie bardzo . )
Najeczka
Fanka BB :)
Ja to się w ogóle okrągła czuje [emoji85][emoji23]My mamy wybraną Krysię albo Stasia, lubimy stare, klasyczne polskie imiona
U
użytkownik 181
Gość
Dziewczyny, dopada mnie suchy kaszel i coś w płucach jak oddycham. Boję się, aby nie rozchorowac się bo ciężko przechodzę choroby. Takie kaszlenie chyba może źle wpływać ?
Pije na razie lipe z miodem.
Pije na razie lipe z miodem.
My mamy wybraną Krysię albo Stasia, lubimy stare, klasyczne polskie imiona
Mi się podoba Oliwia dla dziewczynki. Dla chłopca jeszcze nie wiem co do brzuszka to wcześniej też trochę wystawiał więc chyba jeszcze nie widać.
reklama
Tak tydzień temu, teraz mam 18werzesnia , szczerze to już nie mogę sie doczekać Lekarka mnie trochę zmartwila bo powiedziała że mam torbiela na jajniku dała mi antybiotyk stwierdziła że do następnej wizyty już go nie bedzie.Witamy Miałaś już pierwsza wizytę?