reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Witam.
Jestem nowa na forum. Termin rozwiązania mam na 21.04.:)byłam na usg w 5 tygodniu i pęcherzyk był widoczny. Czekam na kolejne z potwierdzeniem czy serce bije.
Witaj, wg aplikacji ja też :) ale wg usg pewnie wyjdzie inaczej.
Trzymam kciuki za pozytywna kolejna wizytę.

Z imion dla chłopca Adaś, Jaś, Staś Franek się podobał ale już ich za dużo.
Dla dziewczynki nie było problemu : Marysia ewentualnie Zosia.
Najbardziej mi się podobała wizja posiadania Kazia, Kazika, Kaziulka [emoji173] a w razie złości krzyczaczalabym Kazimierz, dosyć telewizji! [emoji23][emoji23][emoji23]

Witaj, wg aplikacji ja też :) ale wg usg pewnie wyjdzie inaczej.
Trzymam kciuki za pozytywna kolejna wizytę.

Z imion dla chłopca Adaś, Jaś, Franek się podobał ale już ich za dużo.
Dla dziewczynki nie było problemu : Marysia ewentualnie Zosia.
Najbardziej mi się podobała wizja posiadania Kazia, Kazika, Kaziulka [emoji173] a w razie złości krzyczaczalabym Kazimierz, dosyć telewizji! [emoji23][emoji23][emoji23]

Kazik jest ekstra[emoji41]

Dziewczyny, dopada mnie suchy kaszel i coś w płucach jak oddycham. Boję się, aby nie rozchorowac się bo ciężko przechodzę choroby. Takie kaszlenie chyba może źle wpływać ?
Pije na razie lipe z miodem.

My mamy wybraną Krysię albo Stasia, lubimy stare, klasyczne polskie imiona :)

Czy któraś z Was czuje lekko już okrągły wzgórek łonowy? Ja czuję, że faktycznie już mam taki nabity.

Mi się podoba Oliwia dla dziewczynki. Dla chłopca jeszcze nie wiem:) co do brzuszka to wcześniej też trochę wystawiał więc chyba jeszcze nie widać.

reklama
Do góry