reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Ja mam 12.09 genetyczne i juz sie martwie aby bylo dobrze..
Nie martw sie! [emoji847] bądź dobrej myśli, bo po co być złej?
U mnie z pozytywów, byliśmy na długim spacerze, wreszcie da się oddychać na dworze i mogę ubrać Kluska w coś więcej niż body. :D I przyjechała teściowa na noc, nasmażyła mi naleśników, ja teraz leniuchuję, a ona się z Kluskiem bawi.

Taki przystojny z niego bobas [emoji173]

W sobote moje chlopaki dowiedzieli sie ze beda mieli rodzenstwo... stwierdzilam ze juz 10/11 tc serducho bije maluszek duzy to mozna pionforomawc.. młodszy che siostre.. ale jak na razie nikt inny nie wie mialam okazje powiedziec w niedziele rodzicom ale nie wiedziałam jak[emoji4] [emoji38] chyba dowiedzą sie jak brzuszek urosnie i bedzie niespodzianka [emoji2][emoji1]

A macie imienia ?

My myślimy nad
Nicola albo Nina,

Bruno albo Igor [emoji85]
Igor, Igi [emoji173] Jak mój syn. Jedyne imię dla chłopca, które naprawdę mi się podoba :)

U nas jeśli dziewczynka to miała być Pola, ale chyba jednak zdecydowalibyśmy się na Anastazję. Pomijam, że mój syn bardzo chce Klementynę [emoji85] Nie wiem skąd on wpadł na takie imię [emoji16]

Z synem byłby większy problem, bo żadne nie podoba nam się na 100%. Może Kacper... Sama nie wiem [emoji2368]

reklama
Do góry