reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
HImommy I Preglife :)
A ja już olewam te apki, bo tylko mnie stresują. Dziecko mniejsze niż ma być wg ich wyliczeń, podają tysiąc objawów, ja nie mam żadnego ;) Poza tym nie rozumiem jednego - Ciąża + pisze 8+4 i wszystkie informacje dotyczą tego, co dzieje się w 8 tygodniu, a ja przecież jestem w 9. Albo jestem niekumata :)

Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
Kochana współczuję nie poddawaj sie. I źycze powodzenia..

Nie martw sie jeszcze wczesna ciaza.. u mnie w 7t 1d był tylko pecherzyk a 2 tyg poźniej zarodek prawie 3 cm

U nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.

Ja mam 12.09 genetyczne i juz sie martwie aby bylo dobrze..
Ja mam termin na początek kwietnia (w porywach na koniec marca, ale z naciskiem na kwiecień), więc 10. 09 idę już na usg genetyczne i jak tylko zaczynam o tym myśleć i czytać, to mi słabo. Przezierność karkowa mi się po nocach śni [emoji3525]

Właśnie nie biorę. Tylko kwas foliowy, probiotyki dla ciężarnych i leki na tarczycę no i duphaston który planuję już odstawiać. Czytałam, że to może od nadżerki ale jutro chcę to sprawdzić dla świętego spokoju. Może ukryła się jakaś infekcja jednak.
To żółty śluz masz od duphaston pytalam o to ostatnio lekarza

reklama
Do góry