reklama
Cudowny.U mnie z pozytywów, byliśmy na długim spacerze, wreszcie da się oddychać na dworze i mogę ubrać Kluska w coś więcej niż body. I przyjechała teściowa na noc, nasmażyła mi naleśników, ja teraz leniuchuję, a ona się z Kluskiem bawi.
A ja już olewam te apki, bo tylko mnie stresują. Dziecko mniejsze niż ma być wg ich wyliczeń, podają tysiąc objawów, ja nie mam żadnego Poza tym nie rozumiem jednego - Ciąża + pisze 8+4 i wszystkie informacje dotyczą tego, co dzieje się w 8 tygodniu, a ja przecież jestem w 9. Albo jestem niekumataHImommy I Preglife
Mimi1987
Fanka BB :)
Klusek przesłodziak!U mnie z pozytywów, byliśmy na długim spacerze, wreszcie da się oddychać na dworze i mogę ubrać Kluska w coś więcej niż body. I przyjechała teściowa na noc, nasmażyła mi naleśników, ja teraz leniuchuję, a ona się z Kluskiem bawi.
ynka
Kochana współczuję nie poddawaj sie. I źycze powodzenia..Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
ynka
Nie martw sie jeszcze wczesna ciaza.. u mnie w 7t 1d był tylko pecherzyk a 2 tyg poźniej zarodek prawie 3 cm
U nas niestety średnio. Brak zarodka. USG pokazuje że ciąża młodszą o 2 tygodnie, co raczej nie jest możliwe, dodatkowo mam ogromnego krwiaka przy samym jajeczku. Dostałam zwolnienie i czekamy do 18 września. Mam też leki. Cóż już raz przez to przechodziłam i wątpię żeby się udało.
ynka
Ja mam 12.09 genetyczne i juz sie martwie aby bylo dobrze..
Ja mam termin na początek kwietnia (w porywach na koniec marca, ale z naciskiem na kwiecień), więc 10. 09 idę już na usg genetyczne i jak tylko zaczynam o tym myśleć i czytać, to mi słabo. Przezierność karkowa mi się po nocach śni [emoji3525]
To żółty śluz masz od duphaston pytalam o to ostatnio lekarzaWłaśnie nie biorę. Tylko kwas foliowy, probiotyki dla ciężarnych i leki na tarczycę no i duphaston który planuję już odstawiać. Czytałam, że to może od nadżerki ale jutro chcę to sprawdzić dla świętego spokoju. Może ukryła się jakaś infekcja jednak.
reklama
ynka
Nie jestes sama ja tez dzis reszte kompletowałam[emoji5]
Hej dziewczyny.
Mi dzisiaj udało się mojej drugoklasistce kupić w końcu wyprawie do szkoły. Także zdążyłam. Ale słabo się czułam i teraz jestem zmęczona. A o 18 mam wizytę