reklama
Dżasta92
Fanka BB :)
Dobry pomysł aczkolwiek trzeba zostawić wątek a założyć grupę zamknięta i sprawdzać co jakiś czas czy ktoś nie chce dołączyć do nas nieco później żeby im też dać szansęDziewczyny bo smutno się zrobiło! [emoji4]
A może spotkało Was dzisiaj coś miłego? Jak w pracy? I co robiły te co tak jak ja siedzą na L4.
Do nas przyjechał mąż, w sobotę urodzinki Lenki się odbyły, była przeszczęśliwa [emoji173]️ Dziewczyny może jak już wszystkie usłyszą serduszko warto zamknąć forum by nie czytały tego wszystkiego osoby z zewnątrz?
Najeczka
Ale tą grupę da się założyć gdzieś tu na babyboom czy trzeba by było w innym miejscu, np. Facebook?Dobry pomysł aczkolwiek trzeba zostawić wątek a założyć grupę zamknięta i sprawdzać co jakiś czas czy ktoś nie chce dołączyć do nas nieco później żeby im też dać szansęna pewno nie jedna mamusia jeszcze się znajdzie później
nnat.
Dziewczyny bo smutno się zrobiło! [emoji4]
A może spotkało Was dzisiaj coś miłego? Jak w pracy? I co robiły te co tak jak ja siedzą na L4.
Do nas przyjechał mąż, w sobotę urodzinki Lenki się odbyły, była przeszczęśliwa [emoji173]️ Dziewczyny może jak już wszystkie usłyszą serduszko warto zamknąć forum by nie czytały tego wszystkiego osoby z zewnątrz?
Dostałam ekstra premię
Z tym prywatnym watkiem/grupa/czymkolwiek jestem bardzo za.
Najlepszego dla Leny![]()
Z miłych spraw - nasza Nina dziś zaczęła drugą klasę, więc zakupy szkolne, jak nienawidzę robic zakupów tak uwielbiam kupować te wszystkie nowe zeszyty itd![]()
Druga mam nadzieję miła sprawa dopiero mnie dziś spotka, bo udało mi się znaleźć wizytę bliżej naszego miejsca zamieszkania i szybciej, konkretnie dziś o 17:0010min autem, w jedną stronę, tyle dam radę przejechać, na tą jutrzejszą bym miała 45min pociągiem i później jeszcze czekanie po wizycie na powrotny kolejne 45min, bo ze względu na nasilone mdłości w samochodzie nie jeżdżę nigdzie daleko.
Trzymajcie mocno kciuki dziś proszę!
Trzymam bardzo mocno [emoji3590]
Ale tą grupę da się założyć gdzieś tu na babyboom czy trzeba by było w innym miejscu, np. Facebook?
Można tutaj
Trzymaj się mocno! ściskam z całych sił.Dziękuję bardzo. Teściowa jest cały czas ze mną. Cieszę się, że tak mnie wspiera. Później mój narzeczony dojedzie.
No to u mnie jak zwykle nic takiego nie nastąpiło. Kurde!Powinno być. Właśnie na ciąża+ czytając codzienne wiadomości rzuciło mi się w oczy, że około 8 tygodnia można zauważyć zwiększenie ilości sluzu![]()
oleeencja
HImommy I PreglifeJakie macie aplikacje ciąży? :-)
Trzymaj się dziewczyno! Tulę mocno...Cześć Dziewczyny. Z wielką przykrością muszę się z Wami pożegnać. Niestety jestem w szpitalu. Czeka mnie łyżeczkowanie. miałam bardzo delikatne plamienia w ostatnich dniach. Na usg wyszło, że zarodek od 2 tyg. się nie rozwijał. Życzę Wam dużo zdrówka.
reklama
U mnie z pozytywów, byliśmy na długim spacerze, wreszcie da się oddychać na dworze i mogę ubrać Kluska w coś więcej niż body.
I przyjechała teściowa na noc, nasmażyła mi naleśników, ja teraz leniuchuję, a ona się z Kluskiem bawi.