reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny bo smutno się zrobiło! [emoji4]

A może spotkało Was dzisiaj coś miłego? Jak w pracy? I co robiły te co tak jak ja siedzą na L4.

Do nas przyjechał mąż, w sobotę urodzinki Lenki się odbyły, była przeszczęśliwa [emoji173]️ Dziewczyny może jak już wszystkie usłyszą serduszko warto zamknąć forum by nie czytały tego wszystkiego osoby z zewnątrz?
Dobry pomysł aczkolwiek trzeba zostawić wątek a założyć grupę zamknięta i sprawdzać co jakiś czas czy ktoś nie chce dołączyć do nas nieco później żeby im też dać szansę :) na pewno nie jedna mamusia jeszcze się znajdzie później

Dobry pomysł aczkolwiek trzeba zostawić wątek a założyć grupę zamknięta i sprawdzać co jakiś czas czy ktoś nie chce dołączyć do nas nieco później żeby im też dać szansę :) na pewno nie jedna mamusia jeszcze się znajdzie później
Ale tą grupę da się założyć gdzieś tu na babyboom czy trzeba by było w innym miejscu, np. Facebook?

Dziewczyny bo smutno się zrobiło! [emoji4]

A może spotkało Was dzisiaj coś miłego? Jak w pracy? I co robiły te co tak jak ja siedzą na L4.

Do nas przyjechał mąż, w sobotę urodzinki Lenki się odbyły, była przeszczęśliwa [emoji173]️ Dziewczyny może jak już wszystkie usłyszą serduszko warto zamknąć forum by nie czytały tego wszystkiego osoby z zewnątrz?

Dostałam ekstra premię :D

Z tym prywatnym watkiem/grupa/czymkolwiek jestem bardzo za.

Najlepszego dla Leny :)

Z miłych spraw - nasza Nina dziś zaczęła drugą klasę, więc zakupy szkolne, jak nienawidzę robic zakupów tak uwielbiam kupować te wszystkie nowe zeszyty itd :)

Druga mam nadzieję miła sprawa dopiero mnie dziś spotka, bo udało mi się znaleźć wizytę bliżej naszego miejsca zamieszkania i szybciej, konkretnie dziś o 17:00 :) 10min autem, w jedną stronę, tyle dam radę przejechać, na tą jutrzejszą bym miała 45min pociągiem i później jeszcze czekanie po wizycie na powrotny kolejne 45min, bo ze względu na nasilone mdłości w samochodzie nie jeżdżę nigdzie daleko.

Trzymajcie mocno kciuki dziś proszę!

Trzymam bardzo mocno [emoji3590]

Ale tą grupę da się założyć gdzieś tu na babyboom czy trzeba by było w innym miejscu, np. Facebook?

Można tutaj :)

reklama
U mnie z pozytywów, byliśmy na długim spacerze, wreszcie da się oddychać na dworze i mogę ubrać Kluska w coś więcej niż body. :D I przyjechała teściowa na noc, nasmażyła mi naleśników, ja teraz leniuchuję, a ona się z Kluskiem bawi.

klis.jpg

Do góry