reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Nom w szpitalu [emoji4][emoji4][emoji4] zadzwoniłam do dziewczyn czy mi zrobią i powodzialy że nie ma problemu. Wolę robić w weekendy bo wtedy nie ma ludzi bo w tygodniu siedzieć na glodnego to ciężko [emoji4]pojechałam ze względu na te moje włosy bo mnie przeraża żeby zostać Łysa matka
Może córeczka się szykuje i już zabiera mamusi urodę [emoji16] trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji110]

reklama
Może córeczka się szykuje i już zabiera mamusi urodę [emoji16] trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji110]
Nooo w poprzedniej ciąży to mi zęby zabierała [emoji85]myślałam że na dentyste zbankrutuje [emoji20]nie wiesz jak się boję ze jeszcze będę musiała peruke kupować [emoji15][emoji15][emoji15]

Widzę kochana że Ty lubisz czytać o chorobach jak i ja a później zawał na miejscu [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]masakra ja musze wrócić do pracy bo jak urlop mam to wszystkie choroby mam zaraz
No trochę [emoji16]
Ja z kolei w pracy nie mogę się skupić, bezpieczniej czuje się w domu bo jak coś jest nie tak to mogę w każdej chwili się położyć A w pracy zaczynam się denerwować przez co myślę więcej. Mi praca nigdy nie służyła, jestem urodzona gosposia i wolę zajmować się domem i roślinami i wtedy żyje. Lubię pracować ale praca zabiera mi sporo energii zwłaszcza w złej atmlaferze bo przejmuje nerwy wszystkich dookoła. Zawsze byłam wrażliwcem.

Witajcie w niedziele ☺️

Noc miałam straaaszna.... Wstawałam chyba co 2 godziny siku... Ogólnie nie czuje jeszcze, aby była w ciąży - chyba do mnie to jeszcze nie dociera boję się cieszyć i nastawiać , bo w pierwszej ciąży poroniłam 5+1 (jutro właśnie przypada ten dzień, ale staram się myśleć pozytywnie). Co do pracy to chciałabym pracować jak najdłużej - wariurię siedząc w domu

Witajcie w niedziele ☺️

Noc miałam straaaszna.... Wstawałam chyba co 2 godziny siku... Ogólnie nie czuje jeszcze, aby była w ciąży - chyba do mnie to jeszcze nie dociera boję się cieszyć i nastawiać , bo w pierwszej ciąży poroniłam 5+1 (jutro właśnie przypada ten dzień, ale staram się myśleć pozytywnie). Co do pracy to chciałabym pracować jak najdłużej - wariurię siedząc w domu

Ja straciłam dziecko w 34 tc, także przede mną najgorsze 16 tc żeby dowiedzieć się że nie będzie tych samych wad genetycznych co miała córeczka

A ja dziś w kościele miałam zjazd :/ Nagle mi się zrobiło mega słabo, babcia z ławki próbowała mnie ratować tic tacami i od razu zawyrokowała, ze na pewno jestem w ciąży :)

Chciałam się przywitać w gronie kwietniowek. JESZCZE się załapałam :) termin wg OM to 30kwietnia. Ostatnia @ 26.07. Jestem na samym początku...wizyta u lekarza w najbliższą środę aby się upewnić że wsyzstko jest ok. Mój test z terminu @ w załączniku. Beta z krwi na 3 dni przed @ wynosiła 111. Bardzo się denerwuje i nie wiem jak wytrzymam do środy. Pozdrawiam Was kobitki :)

Załączniki

• 20190823_054429-768x1024.jpg
    20190823_054429-768x1024.jpg
    99,4 KB · Wyświetleń: 67
Chciałam się przywitać w gronie kwietniowek. JESZCZE się załapałam :) termin wg OM to 30kwietnia. Ostatnia @ 26.07. Jestem na samym początku...wizyta u lekarza w najbliższą środę aby się upewnić że wsyzstko jest ok. Mój test z terminu @ w załączniku. Beta z krwi na 3 dni przed @ wynosiła 111. Bardzo się denerwuje i nie wiem jak wytrzymam do środy. Pozdrawiam Was kobitki :)

Witaj, jesteśmy prawie na tym samym etapie mój termin porodu wg OM 26.04.2020 a do lekarza idę w czwartek ☺️ Napisz jak będziesz już po wizycie, ciekawa jestem czego możemy się spodziewać i co zobaczyć ☺️

reklama
Został mi jeden test ciążowy, który dzisiaj w południe zrobiłam z ciekawości - kreska testowa wyszła szybciej niż kontrolna , to chyba mogę traktować jako dobry znak ☺️ wklejam zdjęcie moich dwóch testów
IMG_20190825_120446.jpg

Do góry