reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Witajcie ☺

To mój pierwszy post tutaj na forum. Ostatnią @ miałam 21.07, upragnione 2 kreski zobaczyłam we wtorek wtedy też poleciałam przed pracą na betę - 86.3, dwa dni później 229 ☺ do lekarza idę pod koniec tego tygodnia, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze, jestem po jednym poronieniu dwa lata temu....
Witaj

reklama
Widze, ze wiekszosc dziewczyn dola dzisiaj zlapalo :) tez tak mialam na poczatku i na szczescie przeszlo po jakims czasie. Ach te hormony!
Tez uzywam himommy i bardzo lubie ta aplikacje.

Taka przelozona to skarb :) czyli rozumiem, ze wtedy przedluzyli ci umowe?
Coś w powietrzu chyba wisi dzisiaj.
Ze mnie już trochę zeszło ale ofiary były, kłótnia z mężem i atak płaczu.
A śpisz w dzień? Ja staram się wytrzymywać do wieczora.
Ja śpię jak tylko mogę... Dzisiaj przyszłam odpocząć i w moment mnie zmoglo spanie.
Cześć Wam. Dołączam prawdopodobnie do kwietniowych mam, u lekarza już byłam i potwierdził ciążę ale na razie jest tylko pęcherzyk a zarodka jeszcze brak, także mam nadzieję że za dwa tygodnie zobaczę już bijące serduszko.
Hej, super :) trzymam kciuki :)
Witajcie [emoji3526]

To mój pierwszy post tutaj na forum. Ostatnią @ miałam 21.07, upragnione 2 kreski zobaczyłam we wtorek wtedy też poleciałam przed pracą na betę - 86.3, dwa dni później 229 [emoji3526] do lekarza idę pod koniec tego tygodnia, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze, jestem po jednym poronieniu dwa lata temu....
Hej, trzymam kciuki i za Ciebie :) kwiecień będzie obfitym miesiącem, coś czuję :)

Niedzielne dzień dobry,
Obudzialam się z uczuciem silnego głodu i bólem brzucha jak na @, idąc do toalety miałam stracha ale na razie jest okej więc tłumaczę sobie, że ten bol jest prawidłowy.

Jak do pracy chodzę to cały tydzień ciężko wstać a jak weekend przychodzi to pobudka o 5 [emoji58]

Witam w niedzielę [emoji16] ja ze spaniem też masakra, budzę się wcześnie i spać nie mogę [emoji25] za dobrze się czuje i się denerwuje, chyba przez to nie mige spać. Jutro chyba pojdr na betę sprawdzić. Będę spokojniejsza bo do 9 września zwarjuje.

Milena, domyślam się. Też jestem po stracie 1,5 roku temu i źle się wtedy czułam. Teraz brak szczegolnych objawow.
No właśnie moja ostatnia ciąża nie była zdrowa dlatego teraz nie wiem jak ja wytrzymam żeby się nie stresować
Wlasnie, właśnie. Może to nadmiar energii i dobrego samopoczucia u nas [emoji4]
Też dumam od wczoraj czy iść jutro wcześniej do lekarza czy może zrobić bete dla wlasnego spokoju i czekać do czwartku na wizytę. Zawsze to 4 dni do przodu by zobaczyć coś więcej, może serce?
Ale jutro z kolei mogłabym zobaczyć chociaż czy pęcherzyk jest tam gdzie trzeba. I już spalabym spokojniej 4 dni.
Witam w niedzielę [emoji16] ja ze spaniem też masakra, budzę się wcześnie i spać nie mogę [emoji25] za dobrze się czuje i się denerwuje, chyba przez to nie mige spać. Jutro chyba pojdr na betę sprawdzić. Będę spokojniejsza bo do 9 września zwarjuje.

Niedzielne dzień dobry,
Obudzialam się z uczuciem silnego głodu i bólem brzucha jak na @, idąc do toalety miałam stracha ale na razie jest okej więc tłumaczę sobie, że ten bol jest prawidłowy.

Jak do pracy chodzę to cały tydzień ciężko wstać a jak weekend przychodzi to pobudka o 5 [emoji58]
Hehe coś w tym jest. Ja identycznie, jak do pracy wstać o 5 to człowiek by jeszcze pospal i jest ciężko... Jak weekend to oczy otwarte dziś o 4:30 masakra jakaś. [emoji44][emoji44]

Dziewczyny, a jak u Was z żołądkiem? I nie chodzi mi o nudności czy wymioty, a bardziej o druga stronę :/ bo u mnie wzdęcia, rozwolnienia, gazy smierdziochy, bóle żołądka i nie umiem znaleźć reguły, co mi szkodzi, a co nie. Raz jest ok, a innym razem siedzę ciagle w toalecie :( sorry za takie wynurzenia od tylka strony, ale już zaczynam mieć dość.

Dziewczyny, a jak u Was z żołądkiem? I nie chodzi mi o nudności czy wymioty, a bardziej o druga stronę :/ bo u mnie wzdęcia, rozwolnienia, gazy smierdziochy, bóle żołądka i nie umiem znaleźć reguły, co mi szkodzi, a co nie. Raz jest ok, a innym razem siedzę ciagle w toalecie :( sorry za takie wynurzenia od tylka strony, ale już zaczynam mieć dość.
Mnie żołądek troszkę bolał. W dniu testu i tydzień po nim ganialam do wc. Też odczulam wzdęcia. Już ich nie mam.

Powiedzcie czy po tym jak mnie brzuch nie bolał do tej pory a dzisiaj trochę go czuje razem z bólem plecow na dole to powód do niepokoju? Mam dwie teorie. Albo coś jest nie tak albo dopiero ciążowe objawy pojawiają się.

reklama
Hehe coś w tym jest. Ja identycznie, jak do pracy wstać o 5 to człowiek by jeszcze pospal i jest ciężko... Jak weekend to oczy otwarte dziś o 4:30 masakra jakaś. [emoji44][emoji44]
No to piona! Dokładnie to samo. W tygodniu wstać o 5 to dramat, a w weekend normalka [emoji16] dziś udało mi się do 6 i potem zasnąć jeszcze i dopiero wstaję [emoji4] lecę zjeść śniadanie póki się znośnie czuję [emoji16]
U mnie na wzdęciach się kończy póki c [emoji6] musiałabyś jeść jakieś lekkostrawne rzeczy, spróbuj potestować z jedzeniem i na pewno coś Ci podpasuje [emoji6]

Do góry