reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, a jak u Was z żołądkiem? I nie chodzi mi o nudności czy wymioty, a bardziej o druga stronę :/ bo u mnie wzdęcia, rozwolnienia, gazy smierdziochy, bóle żołądka i nie umiem znaleźć reguły, co mi szkodzi, a co nie. Raz jest ok, a innym razem siedzę ciagle w toalecie :( sorry za takie wynurzenia od tylka strony, ale już zaczynam mieć dość.
Mi ból żołądka utrzymuje się ciągle odkąd ciąża. Ale myślę że to jakby z głodu ten ból, a jeść zbytnio nie mogę....a co do rozwolnienia to i mnie zlapalo dwa dni temu... Ale przeszło.

Właściwie z czego wynikają te większe brzuszki? Nie powiem, bo też mam większy niż dotychczas i już w jedne spodnie się nie dopinam, ale czy to faktycznie wynik ciąży? Przecież tam mamy teraz zaledwie kilkumilimetrowe/kilkucenrymetrowe fasolki, więc skąd te brzuszki? :D
Harmony (chyba progesteron) powoduje wzdecia. Można brać espumisan, zamierzam też wypróbować koktajl z kasza jaglana

Witajcie [emoji3526]

To mój pierwszy post tutaj na forum. Ostatnią @ miałam 21.07, upragnione 2 kreski zobaczyłam we wtorek wtedy też poleciałam przed pracą na betę - 86.3, dwa dni później 229 [emoji3526] do lekarza idę pod koniec tego tygodnia, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze, jestem po jednym poronieniu dwa lata temu....
Cześć, ja też miałam ostatnią @ 21.07 :)
Witam w niedzielę [emoji16] ja ze spaniem też masakra, budzę się wcześnie i spać nie mogę [emoji25] za dobrze się czuje i się denerwuje, chyba przez to nie mige spać. Jutro chyba pojdr na betę sprawdzić. Będę spokojniejsza bo do 9 września zwarjuje.
To ja mam na odwrót, przespałem dzisiaj 10h i dalej zmęczona [emoji14]

Dziewczyny, a jak u Was z żołądkiem? I nie chodzi mi o nudności czy wymioty, a bardziej o druga stronę :/ bo u mnie wzdęcia, rozwolnienia, gazy smierdziochy, bóle żołądka i nie umiem znaleźć reguły, co mi szkodzi, a co nie. Raz jest ok, a innym razem siedzę ciagle w toalecie :( sorry za takie wynurzenia od tylka strony, ale już zaczynam mieć dość.
Ostatnio w nocy obudziła mnie tak wybuchowa zabawa i w takich ilościach, że aż toaleta musiała wziąć prysznic ;)

No ja właśnie nie mam w sumie żadnych objawów. Oprócz tego, że właśnie naszła mnie ochota na pizzę [emoji23]
Ja to cały dzień jak młody Bóg.. Tylko cycki trochę bolą.. A jem wszystko oprócz słodyczy bo jakoś nie ciągnie mnie do nich [emoji4][emoji4][emoji4]byłam zrobic sobie własnie tsh Wit. D3 i żelazo..

Tak staram się myśleć. Martwi m nr tylko to klucie od czasu do czasu w szyji, lewej nodze i z rana w barku/obojczyku. Naczytalam się i przeżywam...
Jutro pójdę szybciej do lekarza [emoji26]
Widzę kochana że Ty lubisz czytać o chorobach jak i ja a później zawał na miejscu [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]masakra ja musze wrócić do pracy bo jak urlop mam to wszystkie choroby mam zaraz

Tak staram się myśleć. Martwi m nr tylko to klucie od czasu do czasu w szyji, lewej nodze i z rana w barku/obojczyku. Naczytalam się i przeżywam...
Jutro pójdę szybciej do lekarza [emoji26]
Na spokojnie, jeśli masz się zamartwiać to lepiej przyspieszyć wizytę [emoji6] uspokoisz się jak zobaczysz, że u kropka wszystko w porządku [emoji4]
Ja to cały dzień jak młody Bóg.. Tylko cycki trochę bolą.. A jem wszystko oprócz słodyczy bo jakoś nie ciągnie mnie do nich [emoji4][emoji4][emoji4]byłam zrobic sobie własnie tsh Wit. D3 i żelazo..
W niedzielę badania? [emoji16] Też muszę sprawdzić poziom żelaza u siebie [emoji848]

reklama
Na spokojnie, jeśli masz się zamartwiać to lepiej przyspieszyć wizytę [emoji6] uspokoisz się jak zobaczysz, że u kropka wszystko w porządku [emoji4]W niedzielę badania? [emoji16] Też muszę sprawdzić poziom żelaza u siebie [emoji848]
Nom w szpitalu [emoji4][emoji4][emoji4] zadzwoniłam do dziewczyn czy mi zrobią i powodzialy że nie ma problemu. Wolę robić w weekendy bo wtedy nie ma ludzi bo w tygodniu siedzieć na glodnego to ciężko [emoji4]pojechałam ze względu na te moje włosy bo mnie przeraża żeby zostać Łysa matka

Do góry