reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Witam dziewczyny.
Ja również będę kwietniowa mamusią. Termin porodu 5.04.,serduszko już bije. Mam już dwoje dzieciaczków, trochę starszych 8 i 6 lat więc będzie miał mi kto pomagać. Niestety samopoczucie fatalne, mdłości, wymioty 24 h na dobe.

Gratuluje [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Witam dziewczyny.
Ja również będę kwietniowa mamusią. Termin porodu 5.04.,serduszko już bije. Mam już dwoje dzieciaczków, trochę starszych 8 i 6 lat więc będzie miał mi kto pomagać. Niestety samopoczucie fatalne, mdłości, wymioty 24 h na dobe.
Gratulacje [emoji7] witamy w kwietniówkach!

Kochane, jestem po wizycie i się trochę podłamałam... :( moja ciąża jest zagrożona, bo obok pęcherzyka mam krwiaczka... Jakoś zupełnie się tego nie spodziewałam :( Mam brać luteinę i przyjść za 2 tygodnie - wtedy okaże się czy krwiak rośnie czy się wchłania... Nie wiem jak wytrzymam ten czas...
Druga sprawa, wg OM mam 5t3d, a pęcherzyk 6t6d - nie wiem co to oznacza, zorientowałam się dopiero w domu... Zazwyczaj ciąże są ewentualniemłodsze niż z OM, a tu starsza?? Faktem jest, że okres miałam nietypowy - trwał 2 dni i z moich obliczeń wynika że skoro 6t6d to po tych 2 dniach musiało dojść do zapłodnienia... nic nie rozumiem...
Kochana nic się nie martw, tak jak dziewczyny piszą może się krwiak wchlonac, ja też mam krwiaka i mocno plamilam, po 2 tyg. leżenia i brania leków plamienie jest dużo mniejsze, bądź dobrej myśli i będzie dobrze :)

Witam dziewczyny.
Witaj i gratulacje :) ja też termin na 05.04, dwójka dzieci 10 i 7 lat i od ponad tygodnia mam totalny zgon... W żadnej ciąży nie czułam się aż tak beznadziejnie jak teraz. Mdłości, wymioty, zawroty głowy non stop, ledwo funkcjonuje.

reklama
Do góry