U
użytkownik 181
Gość
Ja płaciłam. Czasem jak ma umowę z laboratorium to może taniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to troche mi ulzylo, bo zawsze jak rozmawiam z innymi mamami to mi sie wydaje, ze maja jakies nadprzyrodzone moce. W domu posprzatane i ugotowane a one ciagle usmiechniete. Tez czekam na drugi trymestr i mam nadzieje, ze obu nam skoncza sie zoladkowe przeboje
Tak jak pisze Ann_81, w ciazy nie musisz sie bac o ubezpieczenie. Ja tez nie jestem ubezpieczona, a podczas urlopu w Polsce w pierwszej ciazy trafilam do szpitala i nic nie musialam za to placic.
Błagam nie!! Ja nie mam takich wynalazków [emoji13]. Zero soszjal mediów[emoji43]
Ja cały czas jadę z aplikacji [emoji846]
Dziewczyny a czy chodząc do prywatnego lekarza za badania które on zleca się płaci czy nie ?
Rozumiem Cię bardzo dobrze Kochana w sumie nie zdziwie się jak do tego 9 września nie zrobię jakiegoś hihi albo nie pójdę na betę żeby uwierzyć że mimo brania tego antybiotyku będziei jest wszystko ok ;-)Ja to lubię sobie popatrzeć jak druga kreska się pojawia [emoji3059] uspokaja mnie to. Poza tym w poprzednich cyklach tak czekałam i widziałam tylko czystą biel, że taki wynik to ukojenie dla oczu [emoji16]
O matko jaka aplikacja buhaha :-) też jadę z telefonu :-)Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowę
Właśnie odkryłam, że to forum ma aplikację...A ja się tak męczyłem w telefonie pisząc że strony www... ze też od razu nie sprawdziłam takiej możliwości
Hehe my kobiety takie jesteśmy, tylko potwierdzenia ciągle szukamy [emoji16]Rozumiem Cię bardzo dobrze Kochana w sumie nie zdziwie się jak do tego 9 września nie zrobię jakiegoś hihi albo nie pójdę na betę żeby uwierzyć że mimo brania tego antybiotyku będziei jest wszystko ok ;-)
O wiele lepiej się pisze i czytaJuż mam[emoji16] nawet nie wiedziałam że jest apka [emoji16]