reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
No to troche mi ulzylo, bo zawsze jak rozmawiam z innymi mamami to mi sie wydaje, ze maja jakies nadprzyrodzone moce. W domu posprzatane i ugotowane a one ciagle usmiechniete. Tez czekam na drugi trymestr i mam nadzieje, ze obu nam skoncza sie zoladkowe przeboje :)

Tak jak pisze Ann_81, w ciazy nie musisz sie bac o ubezpieczenie. Ja tez nie jestem ubezpieczona, a podczas urlopu w Polsce w pierwszej ciazy trafilam do szpitala i nic nie musialam za to placic.

no to ja taka mamą nie jestem! uwierz, ze bajzel na chacie taki, ze za glowe sie lapie ale serio nie mam sily, ledwie dzieci ogarniam i rehabilitacje Hani ;)
zadna ze mnie instamatka :D

Błagam nie!! Ja nie mam takich wynalazków [emoji13]. Zero soszjal mediów[emoji43]

Troche na to za szybko, ledwie sie poznalysmy, tu wygodniej bo mozna tworzyc nowe tematy,

Ja cały czas jadę z aplikacji [emoji846]

mnie z apki wywalilo i nie moge sie juz zalogowac :)

Dziewczyny a czy chodząc do prywatnego lekarza za badania które on zleca się płaci czy nie ?

ja placilam, niestety.
czy do poradni na nzf trzeba miec skierowanie?

Ja przerzuciłam się na kawę zbożową i na razie moja pasję muszę odpuścić czyli jazdę konną. Muszę sobie znaleźć jakieś nowe hobby by móc wypełnić czas..

Ja to lubię sobie popatrzeć jak druga kreska się pojawia [emoji3059] uspokaja mnie to. Poza tym w poprzednich cyklach tak czekałam i widziałam tylko czystą biel, że taki wynik to ukojenie dla oczu [emoji16]
Rozumiem Cię bardzo dobrze Kochana w sumie nie zdziwie się jak do tego 9 września nie zrobię jakiegoś hihi albo nie pójdę na betę żeby uwierzyć że mimo brania tego antybiotyku będziei jest wszystko ok ;-)

Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowę :D

Właśnie odkryłam, że to forum ma aplikację...A ja się tak męczyłem w telefonie pisząc że strony www... ze też od razu nie sprawdziłam takiej możliwości :)
O matko jaka aplikacja buhaha :-) też jadę z telefonu :-)

Rozumiem Cię bardzo dobrze Kochana w sumie nie zdziwie się jak do tego 9 września nie zrobię jakiegoś hihi albo nie pójdę na betę żeby uwierzyć że mimo brania tego antybiotyku będziei jest wszystko ok ;-)
Hehe my kobiety takie jesteśmy, tylko potwierdzenia ciągle szukamy [emoji16]
Ja się nie mogę doczekać jak już będzie na tyle duży dzidziuś że tym detektorem będzie można podsłuchać [emoji3059] wtedy żadne inne dowody nie będą potrzebne [emoji4]

reklama
Do góry