reklama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
I tak już długo go nie widzieliśmy, bo unika jak ognia mojej osoby. Dziś wpadł z listem do syna po bardzo długim czasie to dostałam czekoladę dużą z okazji urodzin. No cud, że kupił mi czekoladę... Szok po prostu [emoji23]Haha tekst jak przed @ [emoji23] testujemy, wynik znamy, ale zawsze warto potwierdzić [emoji16]
Mój na razie nie gada do brzucha, mi nawet euforia trochę minęła, chyba już się zaczynam stresować piątkową wizytą [emoji849]Nie wytrzymałabym z takim... Najlepiej ograniczyć kontakty do minimum, teraz stresy nie są wskazane. Trzeba dbać o maluszka [emoji4]
nnat.
On jest taki cham. Dowiedział się dziś o ciąży, najpierw się ucieszył i tekst "Jak chcecie to se bądźcie w tej ciąży" a potem bombardowanie o ubezpieczeniu. Wyznaje jedynego wnuka więc czego się po nim spodziewać i już założył, że znowu poronię.
Szok i niedowierzanie, cham nad chamy....!! No aż słów mi brakło.....Ogólnie to ja jestem tą znienawidzoną synową przez to, że otworzyłam jego synowi oczy i pokazałam mu jak wszyscy go wykorzystują bo jest za dobry. Druga sprawa za którą mnie nie lubi to taka, że moja mama choruje na stwardnienie rozsiane a on myśli, że to jest choroba psychiczna a nie neurologiczna ... [emoji2955]
Hahaha tak! Ale upewnić się trzeba [emoji16]u mnie przez męża nie ma euforii, nikt nic nie wie a ja na każdym kroku udaje że źle się czuję, albo celowo jeżdżę i woze wzzystkich jak z kimś się spotykamy [emoji23] nawet rodzicom nie powiedzieliśmy wczoraj... Ale domyśla się moja mama chyba... [emoji16]Haha tekst jak przed @ [emoji23] testujemy, wynik znamy, ale zawsze warto potwierdzić [emoji16]
Mój na razie nie gada do brzucha, mi nawet euforia trochę minęła, chyba już się zaczynam stresować piątkową wizytą [emoji849]Nie wytrzymałabym z takim... Najlepiej ograniczyć kontakty do minimum, teraz stresy nie są wskazane. Trzeba dbać o maluszka [emoji4]
A Ty nic się nie stresuj, wszystko będzie dobrze, [emoji3590]
U
użytkownik 181
Gość
Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowęJa to lubię sobie popatrzeć jak druga kreska się pojawia [emoji3059] uspokaja mnie to. Poza tym w poprzednich cyklach tak czekałam i widziałam tylko czystą biel, że taki wynik to ukojenie dla oczu [emoji16]
Właśnie odkryłam, że to forum ma aplikację...A ja się tak męczyłem w telefonie pisząc że strony www... ze też od razu nie sprawdziłam takiej możliwości
Integral
Błagam nie!! Ja nie mam takich wynalazków [emoji13]. Zero soszjal mediów[emoji43]a co dziewczyny myślicie o grupie na messengerze? ja bym była za bo tam lepiej się pisze
Integral
Jestem za![emoji4]Ja zostaję tutaj. Jeszcze się praktycznie nie znamy, nie ma opcji żeby ktoś się połapał w nickach, nazwiskach i co się u kogo dzieje na tym etapie. Poza tym tutaj możemy tworzyć osobne wątki- na wyprawkę, wizyty u lekarzy, zdjęcia, na tabelkę, poporodowe wątki, możemy później zrobić tu grupę zamkniętą, a na messengrzerze będzie jeden wielki bajzel. Poza tym ja akurat lubię, że wiem na której stronie skończyłam i sobie spokojnie nadrabiam w wolnej chwili, a na fb to byłyby powiadomienia co 10 sekund przy tak licznej grupie.
Niedoczynna93
Ja cały czas jadę z aplikacji [emoji846]Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowę
Właśnie odkryłam, że to forum ma aplikację...A ja się tak męczyłem w telefonie pisząc że strony www... ze też od razu nie sprawdziłam takiej możliwości
Niedoczynna93
Już wystarczająco mu odwala od nie picia alkoholu. Szczerze to wolałam jak pił, można było z nim normalnie gadać.Z takim czlowiekiem nie wygrasz, wiec lepiej omijac szerokim lukiem i oby przypadkiem jego nie spotkala na drodze jakas powazna choroba, ktora sam zalicza do psychicznych. Jak wiadomo, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Dzięki za wsparcie [emoji8]Szok i niedowierzanie, cham nad chamy....!! No aż słów mi brakło..... Hahaha tak! Ale upewnić się trzeba [emoji16]u mnie przez męża nie ma euforii, nikt nic nie wie a ja na każdym kroku udaje że źle się czuję, albo celowo jeżdżę i woze wzzystkich jak z kimś się spotykamy [emoji23] nawet rodzicom nie powiedzieliśmy wczoraj... Ale domyśla się moja mama chyba... [emoji16]
A Ty nic się nie stresuj, wszystko będzie dobrze, [emoji3590]
My też jeszcze nie mówiliśmy, mojej mamie powiem po pierwszym usg, planuję jechać do niej w poniedziałek. A reszcie pod koniec pierwszego trymestru [emoji6]
Może jak mamie powiem i będę mogła z nią rozmawiać na ten temat to skumam, że jestem w tej ciąży [emoji16]
Haha no ja niby też, ale z drugiej strony co zrobić z tymi testami [emoji23]Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowę
A bez aplikacji ani rusz [emoji16]
reklama
Dziewczyny a czy chodząc do prywatnego lekarza za badania które on zleca się płaci czy nie ?