reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Dziekuje za wsparcie.. na razie was poczytuje i was wspieram☺
Mam do was takie pytanie czy orientujecie sie jak to jest z wiekiem ciażowym branego z wielkosci pecherzyka ciążowego . Wiem ze ma 17 mm ale nic poza tym .

reklama
Haha tekst jak przed @ [emoji23] testujemy, wynik znamy, ale zawsze warto potwierdzić [emoji16]
Mój na razie nie gada do brzucha, mi nawet euforia trochę minęła, chyba już się zaczynam stresować piątkową wizytą [emoji849]Nie wytrzymałabym z takim... Najlepiej ograniczyć kontakty do minimum, teraz stresy nie są wskazane. Trzeba dbać o maluszka [emoji4]
I tak już długo go nie widzieliśmy, bo unika jak ognia mojej osoby. Dziś wpadł z listem do syna po bardzo długim czasie to dostałam czekoladę dużą z okazji urodzin. No cud, że kupił mi czekoladę... Szok po prostu [emoji23]

On jest taki cham. Dowiedział się dziś o ciąży, najpierw się ucieszył i tekst "Jak chcecie to se bądźcie w tej ciąży" a potem bombardowanie o ubezpieczeniu. Wyznaje jedynego wnuka więc czego się po nim spodziewać i już założył, że znowu poronię.
Ogólnie to ja jestem tą znienawidzoną synową przez to, że otworzyłam jego synowi oczy i pokazałam mu jak wszyscy go wykorzystują bo jest za dobry. Druga sprawa za którą mnie nie lubi to taka, że moja mama choruje na stwardnienie rozsiane a on myśli, że to jest choroba psychiczna a nie neurologiczna ... [emoji2955]
Szok i niedowierzanie, cham nad chamy....!! No aż słów mi brakło.....
Haha tekst jak przed @ [emoji23] testujemy, wynik znamy, ale zawsze warto potwierdzić [emoji16]
Mój na razie nie gada do brzucha, mi nawet euforia trochę minęła, chyba już się zaczynam stresować piątkową wizytą [emoji849]Nie wytrzymałabym z takim... Najlepiej ograniczyć kontakty do minimum, teraz stresy nie są wskazane. Trzeba dbać o maluszka [emoji4]
Hahaha tak! Ale upewnić się trzeba [emoji16]u mnie przez męża nie ma euforii, nikt nic nie wie a ja na każdym kroku udaje że źle się czuję, albo celowo jeżdżę i woze wzzystkich jak z kimś się spotykamy [emoji23] nawet rodzicom nie powiedzieliśmy wczoraj... Ale domyśla się moja mama chyba... [emoji16]
A Ty nic się nie stresuj, wszystko będzie dobrze, [emoji3590]

Ja to lubię sobie popatrzeć jak druga kreska się pojawia [emoji3059] uspokaja mnie to. Poza tym w poprzednich cyklach tak czekałam i widziałam tylko czystą biel, że taki wynik to ukojenie dla oczu [emoji16]
Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowę :D

Właśnie odkryłam, że to forum ma aplikację...A ja się tak męczyłem w telefonie pisząc że strony www... ze też od razu nie sprawdziłam takiej możliwości :)

Ja zostaję tutaj. Jeszcze się praktycznie nie znamy, nie ma opcji żeby ktoś się połapał w nickach, nazwiskach i co się u kogo dzieje na tym etapie. Poza tym tutaj możemy tworzyć osobne wątki- na wyprawkę, wizyty u lekarzy, zdjęcia, na tabelkę, poporodowe wątki, możemy później zrobić tu grupę zamkniętą, a na messengrzerze będzie jeden wielki bajzel. Poza tym ja akurat lubię, że wiem na której stronie skończyłam i sobie spokojnie nadrabiam w wolnej chwili, a na fb to byłyby powiadomienia co 10 sekund przy tak licznej grupie.
Jestem za![emoji4]

Chciałam podobnie postępować przez cały weekend żeby mieć pewność, że nie blednie ale potem puknelam się w głowę :D

Właśnie odkryłam, że to forum ma aplikację...A ja się tak męczyłem w telefonie pisząc że strony www... ze też od razu nie sprawdziłam takiej możliwości :)
Ja cały czas jadę z aplikacji [emoji846]

Z takim czlowiekiem nie wygrasz, wiec lepiej omijac szerokim lukiem :) i oby przypadkiem jego nie spotkala na drodze jakas powazna choroba, ktora sam zalicza do psychicznych. Jak wiadomo, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Już wystarczająco mu odwala od nie picia alkoholu. Szczerze to wolałam jak pił, można było z nim normalnie gadać.

Szok i niedowierzanie, cham nad chamy....!! No aż słów mi brakło..... Hahaha tak! Ale upewnić się trzeba [emoji16]u mnie przez męża nie ma euforii, nikt nic nie wie a ja na każdym kroku udaje że źle się czuję, albo celowo jeżdżę i woze wzzystkich jak z kimś się spotykamy [emoji23] nawet rodzicom nie powiedzieliśmy wczoraj... Ale domyśla się moja mama chyba... [emoji16]
A Ty nic się nie stresuj, wszystko będzie dobrze, [emoji3590]
Dzięki za wsparcie [emoji8]
My też jeszcze nie mówiliśmy, mojej mamie powiem po pierwszym usg, planuję jechać do niej w poniedziałek. A reszcie pod koniec pierwszego trymestru [emoji6]
Może jak mamie powiem i będę mogła z nią rozmawiać na ten temat to skumam, że jestem w tej ciąży [emoji16]

Haha no ja niby też, ale z drugiej strony co zrobić z tymi testami [emoji23]
A bez aplikacji ani rusz [emoji16]

reklama
Do góry