reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ruchów nie liczę bo nie mam czasu... Póki dzidzia daje o sobie znać to się nie przejmuję. A co.do smarowania to nie smaruje, mam dobre geny 3 ciąża o zero rozstępów.
U mnie to samo, dobre geny i zero rozstępów, ale boję się, że na złość mi wyjdą teraz haha. Ruchów też nie liczę, mam w miarę ruchliwe dziecko.

Ja smaruje takim samym kremem jak w pierwszej ciąży - Pharm.aceris, pomaga mi jak brzuch mocno swędzi. A co do ruchów to też nie liczę, ale czuję je regularnie więc nie widzę potrzeby.

Ja też nie smaruje niczym, tak jak Heda dobre geny ;-)
I też nie liczę, nie mam czasu, ale co jakiś czas synek sam o sobie daje znać, że aż mnie skręci, więc pamiętam że jest ich dość sporo ;-)

A ja mam słabe geny i wyglądam jak tygrys ale brzucha nie smaruje bo jestem za leniwa. I tak mam pełno rozstępów na udach, dupie, piersiach i boczkach ze mi różnicy to nie robi. :D
Ruchów nie liczę bo mały rusza się baardzo często. Mało co śpi.

Ja smaruje nawilzajacym balsamem jak sobie przypomne :D albo jak mnie swedzi skora. Poki co rozstępów nie mam, wiec licze na to, ze mam "dobre geny" :D ruchow nie licze bo Malenstwo szaleje cale dnie :D

reklama
moja też szalona, najbardziej się aktywizuje jak męża usłyszy jak wróci z pracy. Smaruję, czymkolwiek, co w domu jest.

Do góry