lafantynka
Fanka BB :)
Hej kobitki chciałam podpytać czym i jak często smarujecie brzuszki i czy liczycie ruchy maluszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smaruje czystym masłem shea, jak ki się skończy to przerzuce się na jakiś olej. Nie liczę ruchów bo mój dzieciak jest bardzo aktywny, więc nigdy nie byłam zaniepokojona ich brakiem.Hej kobitki chciałam podpytać czym i jak często smarujecie brzuszki i czy liczycie ruchy maluszka?
Ruchów nie liczę bo nie mam czasu... Póki dzidzia daje o sobie znać to się nie przejmuję. A co.do smarowania to nie smaruje, mam dobre geny 3 ciąża o zero rozstępów.Hej kobitki chciałam podpytać czym i jak często smarujecie brzuszki i czy liczycie ruchy maluszka?
U mnie to samo, dobre geny i zero rozstępów, ale boję się, że na złość mi wyjdą teraz haha. Ruchów też nie liczę, mam w miarę ruchliwe dziecko.Ruchów nie liczę bo nie mam czasu... Póki dzidzia daje o sobie znać to się nie przejmuję. A co.do smarowania to nie smaruje, mam dobre geny 3 ciąża o zero rozstępów.