reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
mi się też spodobał jeden wózek, szukam używanego ale nie ma ofert. Chyba zostanie mi kupić nowy, bo dosłownie choruję na niego. I mam już 5 pajacyków;-)

Ja narazie wszystko na 50/54 cm kupilam. Jak sie mała urodzi jednak duża to wtedy będę sie martwić, ale przy synku miałam wszystkiego na 56/62 i we wszystkim się topil oprócz kilku rzeczy które dostalam na 50cm. Nie zamierzam tym razem magazynować ciucholandu w kartonach, kupować będę na bierzaco tyle ile będzie potrzeba.

ja kupuje po równo 56 i 62, bo u nas ciężko wywrozyć jaki mały się urodzi. może na usg 3 trymestru zobaczymy jak rośnie, ale nóżki na każdym usg ma trochę dłuższe niż na jego tydzień, więc spodziewam się że po mężu będzie długi i chudy :p
ja miałam 52/54 i 2600
a mąż 2900 i uwaga 60 cm :D

ja kupuje po równo 56 i 62, bo u nas ciężko wywrozyć jaki mały się urodzi. może na usg 3 trymestru zobaczymy jak rośnie, ale nóżki na każdym usg ma trochę dłuższe niż na jego tydzień, więc spodziewam się że po mężu będzie długi i chudy :p
ja miałam 52/54 i 2600
Omg! To chyba same kości z niego były na początku :D jak sobie przypomnę moją kruszyne to Twojego sobie nawet nie wyobrażam :) Ale mój mąż też wysoki i szczupły.

ja miałam 52/54 i 2600
Ło matko. Adaś miał 3730g i 56cm :D

reklama
Ja kupilam 56, 62, 68 - jak bylo cos w mega promocji to bralam :D oby nie, aleeee... jesli urodzi sie wczesniak to i tak spedzi sie z nim wiecej czasu w szpitalu to w razie czego maz dokupi pare rzeczy i je ogarnie ;)

Do góry