kumcia.moni
Początkująca w BB
dziewczyny ja mam termin na lipiec 2019. Bedę musiala uprać fotelik dla maluszka po starszym synku. Prał ktoś reverso plus? jak się wogóle do tego zabrać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat tego nie miałam. Ale z każdego da się zdjąć tapicerkę ino ostrożnie by nie połamać styropianu. Jak Ci się to udało że nie musiałaś prać przy 1 dziecku. Ja tapicerkę w łupinach spałam średnio raz na 2 tyg...dziewczyny ja mam termin na lipiec 2019. Bedę musiala uprać fotelik dla maluszka po starszym synku. Prał ktoś reverso plus? jak się wogóle do tego zabrać?
Pierwsze, córeczka, jestem z Wrocławia. Próbuję się połapać co i jak , pierwszy raz piszę na forum.Cześć. To twoja pierwsze dziecko? Znasz płeć? Skąd jesteś?
Mnie kręgosłup boli praktycznie w każdej pozycji. Dużo też mi się nie chce...hej, troche podczytałam i padam, nie do życia jestem dziś
No tu jest tyle tematów pozakladanych że już chyba nie nadrobisz ale zawsze mozna pisać o bieżących sprawachPierwsze, córeczka, jestem z Wrocławia. Próbuję się połapać co i jak , pierwszy raz piszę na forum.
U nas tez pierwsze dziecko i córeczka <3 Wczoraj zaczęła nam pokazywać "halo, ja tu jestem" i ulozyla sie tak, ze nie dosc ze ja bylo widac, to jeszcze pięknie nam jeździła po skórzePierwsze, córeczka, jestem z Wrocławia. Próbuję się połapać co i jak , pierwszy raz piszę na forum.
Heh to jeżdżenie jest dla mnie czasem straszne heehU nas tez pierwsze dziecko i córeczka <3 Wczoraj zaczęła nam pokazywać "halo, ja tu jestem" i ulozyla sie tak, ze nie dosc ze ja bylo widac, to jeszcze pięknie nam jeździła po skórze
Mi wczoraj pierwszy raz tak przejechała... że było to nie tyle co bolesne a mega dyskomfortowe... mój jak zobaczył moją minę to się przeraził ... Porównałam to do tego jakby ktoś nicią przez skórę przejeżdżał... teraz bedzie juz tylko gorzejHeh to jeżdżenie jest dla mnie czasem straszne heeh