reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@Sylwiakp napisałam priv.. daj znać, czy doszło ;)

ja tam też wolę pisać w gronie zamkniętym, nawet jak będzie duże i nie wszystkie dziewczyny będą stale pisać.. już się tak nie bójcie tego wywalania z grupy.. zameldujecie się raz na tydzień-dwa i nikt tak znowu nie będzie wywalał od razu

reklama
Ufff ciężka była dzisiaj moja wizyta. Trwała bardzo długo, bo lekarz miał problemy, żeby wszystko posprawdzać. Synek nie współpracowal, chociaż wczoraj z nim rozmawiałam ;)

Do tego mój lekarz powoli ma mnie dość ;)
Na kłucia w pochwie powiedział, że tak musi być, gdy zobaczył jak dzidziul tam naciska. Miał problem ze zbadaniem serca, więc badajac szyjkę dopochwowo, zbadał też serduszko. Tak mi tam podociskał, że szok. Myślałam, że zemdleję. Uznał, że jestem wyjatkowo wrażliwa. Do tego szyjka tydzień temu miała 42mm, a dzisiaj 36. Uznał, że tak może być i tego się trzymam, bo inaczej zwariuję. Chyba u którejś z Was tak ostatnio było?
Ja tak miałam. W ciągu tygodnia mi się skrocila. Obecnie mam 35mm. Biorę luteine i dużo odpoczywam. 12 grudnia mam wizytę kontrolna, czy dalej się nie skraca. Ale moja gin kazała się aż tak nie przejmować.

Ja tak miałam. W ciągu tygodnia mi się skrocila. Obecnie mam 35mm. Biorę luteine i dużo odpoczywam. 12 grudnia mam wizytę kontrolna, czy dalej się nie skraca. Ale moja gin kazała się aż tak nie przejmować.

Z ilu się skróciła? Ja nie dostałam żadnych leków. Kazał przyjść za miesiąc.
To po jakim czasie masz skontrolować?

dziewczyny, jesteście za tym abym do piątku czy powiedzmy do niedzieli spisała osoby które się wypowiadają a których nie ma na liście? i tym samym aż same napiszą na pw do mnie i do @Natalia91?

osobiście myślę że do końca tygodnia najlepiej.

Ufff ciężka była dzisiaj moja wizyta. Trwała bardzo długo, bo lekarz miał problemy, żeby wszystko posprawdzać. Synek nie współpracowal, chociaż wczoraj z nim rozmawiałam ;)

Do tego mój lekarz powoli ma mnie dość ;)
Na kłucia w pochwie powiedział, że tak musi być, gdy zobaczył jak dzidziul tam naciska. Miał problem ze zbadaniem serca, więc badajac szyjkę dopochwowo, zbadał też serduszko. Tak mi tam podociskał, że szok. Myślałam, że zemdleję. Uznał, że jestem wyjatkowo wrażliwa. Do tego szyjka tydzień temu miała 42mm, a dzisiaj 36. Uznał, że tak może być i tego się trzymam, bo inaczej zwariuję. Chyba u którejś z Was tak ostatnio było?

Ja mam siniaki po połówkowym :( niestety warstwa tłuszczu, łożysko z przodu oraz dziecko odwrócone tyłem nie pomagają...
I niestety w tej przychodni szpitalnej zapisali mnie na swoje usg, wiec będę to musiała przejść jeszcze raz i tego się trochę boje, bo moja lekarka jest wyrozumiała, a tam nie wiadomo na kogo trafie.

dziewczyny, jesteście za tym abym do piątku czy powiedzmy do niedzieli spisała osoby które się wypowiadają a których nie ma na liście? i tym samym aż same napiszą na pw do mnie i do @Natalia91?

osobiście myślę że do końca tygodnia najlepiej.

Dziewczyny, róbcie jak Wam najwygodniej :) tez byłam adminem na pewnym forum kiedyś i wiem ze wszystkim nie dogodzi ;)

to umówmy się że do niedzieli można śmiało wysyłać PW z datą połówkowych :)
i od tej pory będę spisywac nicki które się przewiną tu przez wątek a nie zgłoszą do mnie. i w niedziele opublikuje pełna listę na podstawie polowkowych+te co będą mieć+te co się przewijają :)

@Mamuskarazydwa92 co do Twojego wpisu na polowkowym, nie będę tam zasmkecac wątku, wiec tutaj odpowiadam.
wydaje mi się że dziewczynka. ale jak lekarze powiedzieli ze dziewuszki to pewnie mają wprawniejsze oko niż zwykły śmiertelnik :p jak dla mnie jest tam ziarnko kawy, czyli wargi.. :)

to umówmy się że do niedzieli można śmiało wysyłać PW z datą połówkowych :)
i od tej pory będę spisywac nicki które się przewiną tu przez wątek a nie zgłoszą do mnie. i w niedziele opublikuje pełna listę na podstawie polowkowych+te co będą mieć+te co się przewijają :)

@Mamuskarazydwa92 co do Twojego wpisu na polowkowym, nie będę tam zasmkecac wątku, wiec tutaj odpowiadam.
wydaje mi się że dziewczynka. ale jak lekarze powiedzieli ze dziewuszki to pewnie mają wprawniejsze oko niż zwykły śmiertelnik :p jak dla mnie jest tam ziarnko kawy, czyli wargi.. :)

Na moim polowkowym lekarka w pewnym momencie mowi: "o, jednak chlopak, bo mialam wczesniej mowic, ze wyglada na dziewczynke" ;) sobie pomyslalam, ze dobrze, ze meza nie bylo przy tym, bo by zszedl na zawal :)

reklama
Ja mam siniaki po połówkowym :( niestety warstwa tłuszczu, łożysko z przodu oraz dziecko odwrócone tyłem nie pomagają...
I niestety w tej przychodni szpitalnej zapisali mnie na swoje usg, wiec będę to musiała przejść jeszcze raz i tego się trochę boje, bo moja lekarka jest wyrozumiała, a tam nie wiadomo na kogo trafie.

Tak sie zastanawiam, widzialam Twoje zdjecie brzusia i ja waze od Ciebie ze 20kg wiecej. Mysle, ze to kwestia lozyska. U mnie jest z tylu i dobrze widac. Wiec te trudnosci z tego wynikaja, a nie z tluszczyku ;) jak dla mnie prezentujesz sie ladnie i kobieco ;).

Do góry