reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@liczba w sumie z lozyskiem to mogłoby być trafne.. ale ja mam z przodu a nie było żadnych trudności, więc chyba chodzi o coś jeszcze innego :-D i mam malutka nadwagę, chuda nie jestem..:oops:

więc i tłuszczyk i łożysko odpada chyba :p

reklama
Tak sie zastanawiam, widzialam Twoje zdjecie brzusia i ja waze od Ciebie ze 20kg wiecej. Mysle, ze to kwestia lozyska. U mnie jest z tylu i dobrze widac. Wiec te trudnosci z tego wynikaja, a nie z tluszczyku ;) jak dla mnie prezentujesz sie ladnie i kobieco ;).

Ja waze 90 kilo. A zdjecie jest wyjatkowo korzystne, ale dziekuje za komplement :) faktycznie jak na swoje kilogramy to mam dosc proporcjonalna sylwetke, ale jestem typowa gruszka, wiec mam oponke wlasnie w miejscu gdzie teraz chowa sie maluszek :) podejrzewam, ze bez tego mialabym dosc maly brzuch jak na ten etap ciazy.

Mam pytanie, do wszystkich ale w szczególności do @Sylwiakp i @Natalia91.
Bo juz kilka dni temu rzucilo mi sie cos w oczy, ale teraz temat watku zamkniętego jest na topie wiec poruszam.

Jest mala grupa dziewczyn, ktora jest wpisana na liste z polowkowych, ale procz tego ma na kwietniowkach po około 5 postow, a ich konta zostaly zalozone okolo tydzień temu. Chcialam Was zapytac o zdanie co do przyjecia tych dziewczyn do zamknietego. W mojej opinii nie za bardzo mozna powiedzieć, ze one sie udzielaja i bylabym bardzo zaskoczona, gdyby zaczely udzielać się na zamknietym.

Ja waze 90 kilo. A zdjecie jest wyjatkowo korzystne, ale dziekuje za komplement :) faktycznie jak na swoje kilogramy to mam dosc proporcjonalna sylwetke, ale jestem typowa gruszka, wiec mam oponke wlasnie w miejscu gdzie teraz chowa sie maluszek :) podejrzewam, ze bez tego mialabym dosc maly brzuch jak na ten etap ciazy.

Ja po schudnięciu juz 10 kilo w ciazy waze wiecej. To juz bedzie moja walka do konca zycia. Dobrze, ze chociaz ciaza mnie narazie "oszczedza". Dziewczyny tutaj sa bardzo szczuple z tego co narazie widzialam :) u Ciebie moze dziecko sie lepiej pokaze nastepnym razem i nie bedzie problemu. Ale lozysko moze zaslaniac ostatnio mi kolezanka wspominala, ze u niej tak bylo.

A co do brzucha, ja mam bardzo duzy i to nie tluszcz bo chudne, a brzuch rosnie ;)

Mam pytanie, do wszystkich ale w szczególności do @Sylwiakp i @Natalia91.
Bo juz kilka dni temu rzucilo mi sie cos w oczy, ale teraz temat watku zamkniętego jest na topie wiec poruszam.

Jest mala grupa dziewczyn, ktora jest wpisana na liste z polowkowych, ale procz tego ma na kwietniowkach po około 5 postow, a ich konta zostaly zalozone okolo tydzień temu. Chcialam Was zapytac o zdanie co do przyjecia tych dziewczyn do zamknietego. W mojej opinii nie za bardzo mozna powiedzieć, ze one sie udzielaja i bylabym bardzo zaskoczona, gdyby zaczely udzielać się na zamknietym.
Na czerwcowkach te właśnie osoby o których piszesz (czyli takie które udzieliły się tylko raz lub dwa) omawiałyśmy na forum tzn czy któraś zauważyła żeby się dane osoby udzielały czy faktycznie tylko jeden post i cisza i podejmowałysmy decyzję czy je "bierzemy" czy nie.

Dziewczyny kiedy robicie krzywa cukrowa? Ja mam 22+3, dostałam wczoraj skierowanie, ale chyba jeszcze ze 2 tygodnie poczekam z tym badaniem.

reklama
hej dziewczyny. Jak się was na bieżąco nie czyta to zaraz te posty rosną, tak dużo piszecie ale to dobrze z jednej strony, bo pytania jeszcze nie zadam a odpowiedz już jest Polowkowe badanie mam 17.12 chyba najpozniej. Ruchy tez czuje, ale nie aż takie mocne . Jak narazie to spokojnie, w dzień raz na jakiś czas. Późnym wieczorem lubi się trochę poprzemieszczac ale aż tak tego nie widać jak u was Co do pępka to jest na miejscu, narazie nie widze żeby miał wylazic Lini też nie widać. Pozdrawiam
Oooo to połowkowe mamy razem [emoji4] mam nadzieję, że tego dnia o nie będziemy świętowały dobre wieści [emoji6]

Do góry