reklama
Tak sie zastanawiam, widzialam Twoje zdjecie brzusia i ja waze od Ciebie ze 20kg wiecej. Mysle, ze to kwestia lozyska. U mnie jest z tylu i dobrze widac. Wiec te trudnosci z tego wynikaja, a nie z tluszczyku jak dla mnie prezentujesz sie ladnie i kobieco .
Ja waze 90 kilo. A zdjecie jest wyjatkowo korzystne, ale dziekuje za komplement faktycznie jak na swoje kilogramy to mam dosc proporcjonalna sylwetke, ale jestem typowa gruszka, wiec mam oponke wlasnie w miejscu gdzie teraz chowa sie maluszek podejrzewam, ze bez tego mialabym dosc maly brzuch jak na ten etap ciazy.
patuśka
Fanka BB :)
Mam pytanie, do wszystkich ale w szczególności do @Sylwiakp i @Natalia91.
Bo juz kilka dni temu rzucilo mi sie cos w oczy, ale teraz temat watku zamkniętego jest na topie wiec poruszam.
Jest mala grupa dziewczyn, ktora jest wpisana na liste z polowkowych, ale procz tego ma na kwietniowkach po około 5 postow, a ich konta zostaly zalozone okolo tydzień temu. Chcialam Was zapytac o zdanie co do przyjecia tych dziewczyn do zamknietego. W mojej opinii nie za bardzo mozna powiedzieć, ze one sie udzielaja i bylabym bardzo zaskoczona, gdyby zaczely udzielać się na zamknietym.
Bo juz kilka dni temu rzucilo mi sie cos w oczy, ale teraz temat watku zamkniętego jest na topie wiec poruszam.
Jest mala grupa dziewczyn, ktora jest wpisana na liste z polowkowych, ale procz tego ma na kwietniowkach po około 5 postow, a ich konta zostaly zalozone okolo tydzień temu. Chcialam Was zapytac o zdanie co do przyjecia tych dziewczyn do zamknietego. W mojej opinii nie za bardzo mozna powiedzieć, ze one sie udzielaja i bylabym bardzo zaskoczona, gdyby zaczely udzielać się na zamknietym.
Natalia91
Do niedzieli będziemy dopisywać więc spokojnie możesz się tam dalej dopisać [emoji4]Ja połówkowe miałam tydzień ale wpisu jeszcze nie zrobiłam. Będziecie jeszcze raz pobierać listę z połówkowych?
Natalia_92
Miałam 47mm i się skrocila do 35mm, w ciągu ok 1,5 tyg. Kazała mi przyjść na kontrolę po 2 tygodniach od poprzedniego badania.Z ilu się skróciła? Ja nie dostałam żadnych leków. Kazał przyjść za miesiąc.
To po jakim czasie masz skontrolować?
Ja waze 90 kilo. A zdjecie jest wyjatkowo korzystne, ale dziekuje za komplement faktycznie jak na swoje kilogramy to mam dosc proporcjonalna sylwetke, ale jestem typowa gruszka, wiec mam oponke wlasnie w miejscu gdzie teraz chowa sie maluszek podejrzewam, ze bez tego mialabym dosc maly brzuch jak na ten etap ciazy.
Ja po schudnięciu juz 10 kilo w ciazy waze wiecej. To juz bedzie moja walka do konca zycia. Dobrze, ze chociaz ciaza mnie narazie "oszczedza". Dziewczyny tutaj sa bardzo szczuple z tego co narazie widzialam u Ciebie moze dziecko sie lepiej pokaze nastepnym razem i nie bedzie problemu. Ale lozysko moze zaslaniac ostatnio mi kolezanka wspominala, ze u niej tak bylo.
A co do brzucha, ja mam bardzo duzy i to nie tluszcz bo chudne, a brzuch rosnie
Natalia91
Na czerwcowkach te właśnie osoby o których piszesz (czyli takie które udzieliły się tylko raz lub dwa) omawiałyśmy na forum tzn czy któraś zauważyła żeby się dane osoby udzielały czy faktycznie tylko jeden post i cisza i podejmowałysmy decyzję czy je "bierzemy" czy nie.Mam pytanie, do wszystkich ale w szczególności do @Sylwiakp i @Natalia91.
reklama
Olciakkk
Oooo to połowkowe mamy razem [emoji4] mam nadzieję, że tego dnia o nie będziemy świętowały dobre wieści [emoji6]hej dziewczyny. Jak się was na bieżąco nie czyta to zaraz te posty rosną, tak dużo piszecie ale to dobrze z jednej strony, bo pytania jeszcze nie zadam a odpowiedz już jest Polowkowe badanie mam 17.12 chyba najpozniej. Ruchy tez czuje, ale nie aż takie mocne . Jak narazie to spokojnie, w dzień raz na jakiś czas. Późnym wieczorem lubi się trochę poprzemieszczac ale aż tak tego nie widać jak u was Co do pępka to jest na miejscu, narazie nie widze żeby miał wylazic Lini też nie widać. Pozdrawiam