reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Czyli będę najdłużej czekać :(
Mam nadzieję że 22tc to nie jest za późno na połówkowe skoro wy wszystkie macie wcześniej. Dopytam jeszcze swojego ginekologa, bo już mi się jakieś ciążowe schizy włączaja :p
Nic sie nie zamartwiaj, napewno nie jest to za późno, nawet w 25 tygodniu by nie było, granica do 22t jest bardziej ze wzgledow prawnych niż medycznych

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej! Ja już po wizycie. Wszystko w porzadku. Maluszek mocno się wiercił, machał rączkami. Super uczucie podglądać dzieciątko [emoji3] kość nosowa jest, przeziernosc 2.0. O płci nic nie mówił, ale coś podejrzewam ze to chłopak. Tak mi się wydaje ze na zdj było widac coś wystającego między nogami do tej pory miałam przeczucie,ze todziewczynka. Dużo gorzej się czuje niż w poprzedniej ciazy i tak jakos zbrzydlam[emoji85]

No to mnie uspokoilyscie ;)
Dlatego tak podpytuje bo ostatnio te Panie w rejestracji zapisały mnie na badania za wcześnie i dobrze, że poczytałam bo jechałbym na marne. Zadzwonilam i zmienilam termin. Więc tez mam dla nich zaufanie troszke ograniczone :oops:

Ja połówkowe będę miała też pewnie w homedzie i tam umawiaja sami wyliczając sobie datę i wiek ciąży.

Teraz trafił mi się dr Burek i byłam średnio zadowolona bo nic w zasadzie nie mówił podczas badania nawet zdjęcia nam nie dał. Sprawdzał wszystko bo widziałam ale ograniczył się tylko do pytania czy chcemy znać płeć i do stwierdzenia że wszystko jest tak jak ma być, więc liczę ma to że następnym razem będzie lekarz którego miałam w poprzedniej ciąży i był świetny.
Tez nie jesteś zadowolona, myślałam że może zły dzień miał ale widzę że jednak nie.. mi kazali się sami umówić miedzy 20-23 tygodniem, jutro się umowie .

A nie możesz się zapisać do wybranego przez ciebie lekarza? Ja tak robię jak chodzę na nfz też mówię do którego chcę. Prywatnie tym bardziej :). Jak znowu się dr Burek trafi? ;)
Oni przyjmują każdy w inny dzień więc jak mi powie że np 05.12 jest właśnie ten doktor to poproszę o inny dzień żeby go nie było. Na pewno o to dopytam [emoji4]

Dziewczynki melduje ze u synusia wszystko dobrze❤️❤️❤️ Jupiii!! Tak się cieszę :D bejbik strasznie się kręcił i ciężko było wszystko uchwycić ale doktorek był cierpliwy i wszystko dokładnie sprawdzał i opowiadał co gdzie jest.. ;) oddałam jeszcze krew na papa ale liczę ze wyjdzie w porzadku bo robiłam już harmony i wszystko oki!:D

Tez nie jesteś zadowolona, myślałam że może zły dzień miał ale widzę że jednak nie.. mi kazali się sami umówić miedzy 20-23 tygodniem, jutro się umowie .
No naprawdę średni koleś...wogole się nie spodziewałam takiej wizyty zwłaszcza że ostatnim razem miałam świetnego lekarza więc teraz to taki kubeł zimnej wody był dla mnie

reklama
Do góry