reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

O kochana to mnie boli średnio 4 razy w tygodniu. Żadnych lekow nie biorę, najczęściej przesypiam. :D

mnie ostatnio łapie właśnie ten ból, już brałam 2 razy apap, bo był nie do zniesienia, dziś będę próbować bez bo i ból lżejszy ;)
ahh, gdybym ja tak potrafiła spać na zawołanie jakie by było życie piękniejsze :D
gratuluję wizyty❤️

reklama
a u mnie od 2 godzin znowu coś głowa zaczyna pobolewać... ale dziś spróbuję sposobu z okładami..
Tez miewam z tym problem, raz sie skusilam na apap, tych oklladow jeszcze nie probowalam, daj znac czy pomoga

Dziewczyny padam na pysk, a w sumie nie mialam bardzo intensywnego dnia. Do tego mialam bardzo mocne klucia w pochwie, zaniepokoilam sie troche czy to aby nie od szyjki, ale oby nie. Takze zaraz spadam do lulania

Dziewczyny...
Właśnie dzwonili do mnie z wynikami pappy. Niestety nie są dobre i ryzyko nam wzrosło :(Podobno dosyć znacznie, wyniki odbieram jutro. USG wyszło wczoraj bez zastrzezen. Teraz tylko natłok myśli. :(

@Lemonka27 na spokojnie, to ryzyko nie jest duże. Moja koleżanka miała 1:98 i lekarz poradził nie stresować sie bo to statystyka. W której bierze się dużo rzeczy pod uwagę. Urodziła przesliczna zdrowa coreczke. Dla spokoju przemysl amnio w dobrej placówce, bądź nifty/hormony jeśli masz fundusze. I jeszcze raz: "spokojnie" dzidzia czuje tak jak i Ty :*

Dziewczyny a czy zdążały wam się jakieś twardnienia macicy ? Miałam wrażenie ze dzisiaj z 2/3 razy mi stwardniał dół brzucha (tak jakby zrobił mi się dookoła twardy pasek ) nad spojeniem łonowym. Trwało to 3/4 sekundy. Nie bolało ale czułam. I nie wiem czy to jelita i gazy bo miałam problem z wypróżnieniem dzisiaj czy to
Właśnie macica. Najadłam się na wszelki wypadek nospy max i magnezu. Teraz brzuch mięciutki. To chyba za wcześnie na jakiekolwiek skurcze ? 15 t 3 D

reklama
Dziewczyny...
Właśnie dzwonili do mnie z wynikami pappy. Niestety nie są dobre i ryzyko nam wzrosło :(Podobno dosyć znacznie, wyniki odbieram jutro. USG wyszło wczoraj bez zastrzezen. Teraz tylko natłok myśli. :(
Nie martw się na zapas. Najważniejsze że usg wyszło dobrze ale musisz się zastanowić nad badaniami.
Dziewczyny a czy zdążały wam się jakieś twardnienia macicy ? Miałam wrażenie ze dzisiaj z 2/3 razy mi stwardniał dół brzucha (tak jakby zrobił mi się dookoła twardy pasek ) nad spojeniem łonowym. Trwało to 3/4 sekundy. Nie bolało ale czułam. I nie wiem czy to jelita i gazy bo miałam problem z wypróżnieniem dzisiaj czy to
Właśnie macica. Najadłam się na wszelki wypadek nospy max i magnezu. Teraz brzuch mięciutki. To chyba za wcześnie na jakiekolwiek skurcze ? 15 t 3 D
ja na jelita nieczuję twardnienia ale bardzo mnie bolał brzuch przy zatwardzeniu. Obserwuj i jeżeli Cię to będzie niepokoilo to nie zostaje nic innego jak jechać na ip.
Mnie już drugi dzień boli brzuch. Przypuszczam że to od rozciągania ale w pierwszej ciąży mnie aż tak nie bolał. Myślałam ze teraz będzie lżej skoro niedawno rodzilam i przez to przechodzilam. A tu klops.

Ostatnia edycja:
Do góry