reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dzień dobry, nie pisałam nic bo ta niepewność mnie dobija :( dziś o 12 wizyta i wszystko się wyjaśni mam mega stresa :(

reklama
Cześć Dziewczynki[emoji4]Ja dziś zaliczyłam laboratorium.W poniedziałek wizyta,niech czas leci szybciej.Denerwuje się,ale chce wiedzieć,czy wszystko jest dobrze.3 tygodnie to stanowczo za duża przerwa[emoji30]

Ooo tak :D albo jakby dzidziuś wysyłał kilka razy dziennie sms xzy coś "mamuśka mam się dobrze, wszystko jest ok" :D
No pewnie, dziecko XXI wieku juz od poczęcia :D
Nie no tak na serio to nie ma sie co zamartwiac bo gdybyśmy miały sie wszystkim przejmować to do samego porodu byłyby myśli najgorsze z możliwych bo przecież komuś sie to i to przytrafilo to czemu nas ma to ominąc. Zawsze jest ryzyko straty czy to wciazy czy juz za życia. Trzeba cieszyć sie każdym dniem bo nie wiadomo co nas jutro czeka

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Wizytę u mojej gin mam 04.10 ale na dziś się zapisałam prywatnie na usg żeby sprawdzic czy wdxystws w porządku. Dobrze się czuje nagle, piersi nie bolą może wieczorami tylko, ogólnie jestem jakaś jakaś niespokojna.
Jutro kończę 10 tc
Nie denerwuj się. Mnie na początku piersi bolały przeokropnie, nie mogłam delikatnie nawet dotknąć. Tak koło 8 powoli ptzesyawaly teraz już wogole mnie nie bolą.

Do góry